Pengin: Ahli Teknologi Extraordinaire

Piranti Lunak CompendiumKanca lan mentorku sing apik, Chris Baggott, nggoleki CTO kanggo perusahaane, Piranti Lunak Compendium. Amarga iki minangka wiwitan, Chris kepengin nggabungake paket agresif sing bakal narik kawigaten bintang sing dibutuhake. Chris lan Ali Sales duwe visi sing apik kanggo Compendium, dheweke duwe dana, lan saiki dheweke pengin pindhah menyang kuningan lan nggawe sistem kasebut.

Aku ora bisa ngomong akeh babagan apa sing bakal ditindakake sistem, mung tampilan blog revolusioner sing bakal ngasilake asil bisnis, utamane kanggo blog perusahaan. Chris butuh wong sing duwe bakat ing driji kanggo ngarahake sesanti iki menyang kasunyatan. Ideally, individu iki kudu duwe latar mburi ing wiwitan, jejaring sosial, blogging, telusuran, lan pangembangan lan arsitektur sing dibutuhake kanggo mbangun aplikasi level perusahaan. Mesthine, latar mburi fantastis ing pembangunan kudu ana - nggunakake teknologi paling apik (pilihan sampeyan).

Yen sampeyan duwe bakat, iki bisa dadi tiket sampeyan. Chris mbantu ngembangake ExactTarget menyang perusahaan 500 paling cepet ing negara kasebut. Dheweke urusan nyata. Kanggo informasi luwih lengkap lan kanggo ngirim resume, hubungi Chris liwat Situs web Compendium. Ora ana kontraktor sing dikepengini - iki minangka posisi sing lengkap.

5 Komentar

  1. 1

    Hei Doug. Iki katon apik banget lan bener ing lurung sampeyan.

    Aku kaget yen sampeyan ora bakal melu kesempatan iki amarga sampeyan duwe hubungan kerja lan pribadi sing apik karo Chris.

    Kayane sawetara wulan kepungkur dadi wektu sing tepat kanggo startup supaya bisa entuk, mula sapa wae sing duwe katrampilan kudu langsung mlumpat ... sing ngerti, Compendium bisa dadi tuku sabanjure saka pemain utama…

    Coba pikirake opsi saham 🙂

    • 2

      Hai Sean,

      Chris minangka wong sing mandhiri lan dheweke ora bakal nate narik bakat saka ExactTarget kanggo usahane dhewe.

      Uga, aku Chris pancen butuh wong sing duwe latar mburi program profesional sing kuat. Sanajan wis berkembang kanthi profesional, aku luwih akeh dadi manajer produk, ngenali strategi lan kabutuhan klien, banjur ngowahi syarat kasebut dadi tim pangembangan. Yaiku cerukku.

      Nanging, iki dak kirim ing blogku supaya jaringanku bisa mara. Chris butuh sing paling apik babagan iki lan aku pengin ngupayakake supaya sukses karo Compendium! Kirimake info iki yen sampeyan ngerti wong.

      Doug

  2. 3

    Matur nuwun kanggo kiriman Doug. Ora nguntungake, non-saingan karo ExactTarget nggawe Doug ora bisa digayuh.

    Wong sing cocog karo iki duwe kepemimpinan, visi lan bakal kerja keras supaya perusahaan iki sukses. Kita ngerti apa sing pengin ditrapake piranti lunak… kita duwe baris pelanggan ... kita mung butuh anggota tim sing cocog kanggo nuntun upaya teknologi.

    Chris Baggott
    chris@compendiumsoftware.com

  3. 4
    • 5

      Hai Marty!

      Wah! Pengusaha berbakat lokal liyane sing ngunjungi situsku! Kanggo sampeyan sing durung nate weruh utawa nate krungu babagan Wild Birds Unlimited, motone yaiku "Nggawe wong lan alam dadi kabeh sing dadi dhasar." Dheweke minangka perusahaan sing luar biasa.

      Lan padha dadi pemasar sing luar biasa. Aku arang banget ndeleng perusahaan sing nindakake tugas gedhe nalika komunikasi karo para pelanggan lan ikatan karo dheweke. (Simbahku dadi pelanggan sing bangga!)

      Matur nuwun mampir, Marty. Compendium minangka evolusi blogging! Nalika wong liya nggawe platform lan plugin, perusahaan Chris nggawe solusi sing nggabungake telusuran lan konten! Aku ora sabar ngenteni tes drive iku!

      Salam sing paling anget,
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.