Aku Ngerti Sapa sing Milih

Christopher Walken dadi PresidenYaiku, rakyat ... Presiden pokok! Christopher Walken! Apa sampeyan bisa mbayangake pidato sing ditampa? Bakal apik banget!

Mbok menawa kita butuh lonceng sapi luwih akeh ing Gedung Putih.

Aku kelingan nalika dheweke isih cilik nalika aku nonton Deer Hunter lan aku dadi penggemar wiwit saiki. Kayane aku wis nonton spesial Walken Saturday Night Live sewu kaping.

PS: Ya, guyonan! Nanging pancen lucu. Aku wis nindakake peniruan Walken wiwit ndeleng iki.

Mangkene sing direkam bengi iki ... kutipan kasebut saka Walken kanggo Presiden 2008 kaca ngarep Ayo ngerti apa aku kudu nyerah blogging lan mung dadi penyamar Walken… utawa ora.

[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/2007/03/karr_walken.mp3]