Aku Ngerti Sapa sing Milih

Christopher Walken dadi PresidenYaiku, rakyat ... Presiden pokok! Christopher Walken! Apa sampeyan bisa mbayangake pidato sing ditampa? Bakal apik banget!

Mbok menawa kita butuh lonceng sapi luwih akeh ing Gedung Putih.

Aku kelingan nalika dheweke isih cilik nalika aku nonton Deer Hunter lan aku dadi penggemar wiwit saiki. Kayane aku wis nonton spesial Walken Saturday Night Live sewu kaping.

PS: Ya, guyonan! Nanging pancen lucu. Aku wis nindakake peniruan Walken wiwit ndeleng iki.

Mangkene sing direkam bengi iki ... kutipan saka Walken kanggo Presiden 2008 kaca ngarep Ayo ngerti apa aku kudu nyerah blogging lan mung dadi penyamar Walken… utawa ora.

[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/2007/03/karr_walken.mp3]

9 Komentar

  1. 1

    ahh dheweke paling disenengi .. wiwit dheweke nindakake video musik kasebut .. sing lagi nari .. aku wiwit sadhar yen dheweke dadi pelawak .. utawa nalika nindakake spoof kasebut ing SNL .. kanthi 'cowbell Liyane'. , .. wong sing nggawe aku retak!

    ?

  2. 2

    Walken iku klasik. Aku tresna karo wong iki. Skit ing SNL yaiku nyoba ngrayu kamera (wong) lan terus nyoba supaya dheweke tetep ing panggonane.

    Imitasi sing apik Doug! Sampeyan pancen wis entuk NY twang goin. 😉

    • 3

      Matur suwun, Tony. Aku kudu ngupaya banget. Aku sejatine gedhe ing Connecticut mula aku duwe aksen ... nganti aku pindhah menyang Vancouver, BC, aku sekolah ing sekolah menengah ndhuwur lan njaluk bokongku disuarakake kaya Yankee.

      Banjur, nalika bali menyang negara bagian, aku cepet ngeculake “eh?” ing pungkasan pitakonku ...

      Aku bisa dadi salah siji saka sawetara wong sing bisa ngobrol karo wong liya (utawa malah negara) lan ing pungkasan obrolan aku ngomong kanthi aksen.

  3. 4

    Kuwi apik banget ing kana Doug…

    “Ora, ora, ora… tulung aja lunga. Aja nggatekake wong sing nganggur, rambling wong sing nandhang kasusahan, wani dakkandhani, ora… .. Aku ora wani. Mripatku sing amba amba, buntut putih. ”

    Christopher Walken, Continental

  4. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.