Situs web jejaring sosial Wal-Mart gagal. $ 50 kanggo guyon paling apik!

smileyAku ora ngerti yen dheweke nyoba! Wal-Mart gagal ing bangunan situs Jaringan Sosial kanggo Kool Kidz.

Hub ing

Aku pengin nggawe iki minangka kiriman terbuka amarga akeh banget Lawakan ing kene. Kepiye iki? Lawakan paling apik kenapa situs web jejaring sosial Wal-Mart gagal (lan bisa uga internet umume) entuk $ 50 disimpen ing akun Paypal. Kita bakal mandheg 101 guyonan lan kabeh wong diijini guyon. Aku ora bakal ngirim guyonan sing nyerang (kajaba mung nyerang Wal-Mart).

Aku dhisik:

1. Amarga ora bisa mbujuk pangembang $ 6.00 / jam kanggo nggarap.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Thanks kanggo typo, nada email Wal-Mart njaluk kabeh blogger A-list kanggo "NERAKA promosi" lan ora "BANTU promosi!"

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    "Kayane Goodwill tuku kabeh pangembang web sing trampil ing wilayah kasebut: nyebabake proyek jejaring sosial dhewe mandheg. Warta sing apik, kaya biasane, yaiku 'Day of the Week Underwear' dhewe dadi produk sing paling laris suwene 10 taun suwene… ”- Walton

  7. 7

    Waduh, tanggapanku dipotong. (Mas, blog saya dikecilake).

    3. Amarga perusahaan sing golek dhuwit kanthi ngrusak komunitas, mula ora bisa ngarep-arep bisa golek dhuwit saka mbangun komunitas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.