Situs web jejaring sosial Wal-Mart gagal. $ 50 kanggo guyon paling apik!

smileyAku ora ngerti yen dheweke nyoba! Wal-Mart gagal ing bangunan situs Jaringan Sosial kanggo Kool Kidz.

Hub ing

Aku pengin nggawe iki minangka kiriman terbuka amarga akeh banget Lawakan ing kene. Kepiye iki? Lawakan paling apik kenapa situs web jejaring sosial Wal-Mart gagal (lan bisa uga internet umum) entuk $ 50 disimpen ing akun Paypal. Kita bakal mandheg 101 guyonan lan kabeh wong diijini guyon. Aku ora bakal ngirim guyon sing nyerang (kajaba mung nyerang Wal-Mart).

Aku dhisik:

1. Amarga ora bisa mbujuk pangembang $ 6.00 / jam kanggo nggarap.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Thanks kanggo salah ketik, pitch email Wal-Mart njaluk kabeh blogger A-list kanggo "HELL promosi" tinimbang "BANTUAN promosi!"

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    "Koyone Goodwill tuku kabeh pangembang web sing trampil ing wilayah kasebut: nyebabake proyek jejaring sosial dhewe mandheg. Kabar apik, kaya biasane, yaiku 'Day of the Week Underwear' kita tetep dadi produk paling laris sajrone 10 taun berturut-turut ... " - Walton

  7. 7

    Ups, tanggapanku wis dipotong. (Mas, dheweke nyusut blogku).

    3. Amarga perusahaan sing nggawe dhuwit kanthi ngrusak komunitas, ora bisa nyana entuk dhuwit saka mbangun komunitas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.