VZ Navigator… Aku duwe GPS… Saiki Apa ?!

Crita dawa - cekak - telponku pecah. Sing bisa dikurangi, karo asuransi, regane $ 50 lan telpon sing aktif GPS regane $ 30. Pelajaran sing dipelajari - Aku ora bakal entuk asuransi telpon maneh.

Oalah, aku seneng banget entuk telpon sing aktif GPS. Wara-wara aku ujar, 'aktif'. Ing mode Verizon Wireless sing sejatine, tegese sampeyan kudu mbayar apa wae lan kabeh perkara. Nggawe paket GPS, sing diarani VZ Navigator yaiku $ 9.99 saben wulan kanggo langganan. Aku a GIS nut dadi aku kudu nyoba.

Katon (lan bebas mbenerake yen aku salah), iki ngidini aku nindakake sawetara perkara:

  1. Katon ing endi kula ing peta online sing mung aku duwe akses anggere aku menehi idin kanggo aku. (huh?) Priksa gambar layar ing ngisor iki ... Aku ngerti manawa aku ana ing omah!
  2. Katon ing endi kula ing peta telponku
  3. Kirimake telpon liyane menyang lokasi liwat pesen teks (dikenani biaya pesen teks) mung yen dheweke uga karo Verizon.
  4. Download pituduh saka telpon (ora saka situs web VZ Navigator). Luwih gampang banget ing layar remaja kasebut.
  5. Goleki barang ing sacedhake peta ing telpon (supaya Verizon bisa entuk sawetara pariwara kanggo layanan mbayar iki).

VZ Navigator

Dadi… yen aku tilar donya ing mobil geni sing nabrak kebon jagung ing endi wae, 9-1-1 bisa nemokake aku. Utawa, yen aku target karo pamrentah, dheweke bisa nemokake aku. Nanging anak-anakku? Ora. Dheweke ora bisa nemokake aku amarga aku ora bisa nerbitake lokasi ing endi wae kanthi otomatis ing njaba layanan Navigator VZ Verizon.

Verizon… sapa wae ing Verizon… yen maca iki… kenapa ora mbukak iki kanggo konsumsi publik ?! Yen aku pengin lokasine umum, aku kudu bisa ngirim ing publik. Luwih apik maneh, aku kudu bisa nggawe aplikasi sing nggunakake. Tuwuna! Kanthi nutup teknologi kasebut, aku ora bakal nyoba kanthi ajaib supaya ngobrol karo kabeh kanca karo Verizon supaya bisa saling ngirim lokasi peta. Ayo!

Akeh kuciwo liyane saka panyedhiya layananku. Kapan aku bakal sinau?

Matur nuwun sanget kanggo nada dering AC / DC, yen ora, aku bakal wagol banget.