Vydia: Ngatur Konten Video lan Hak Digital

Kebijakan Vydia

Vydia minangka perusahaan teknologi video Inc 500 sing menehi kekuwatan supaya gampang ngatur konten lan hak digital liwat siji platform terpusat.

Kreator konten nggunakake kekuwatan video ing kabeh platform sosial sing kasedhiya, nanging wawasan lan kontrol marang intelektual dhewe diwatesi. Vydia nguatake kreator kanthi ngrampungake masalah iki kanthi aplikasi universal sing cerdas. Roy LaManna, Pendhiri lan CEO Vydia

Fitur Agensi Vydia Kalebu kemampuan kanggo:

  • Ngundang Kreator - Kirim email menyang kapal sampeyan saka dashboard Vydia lan atur persentase sing ditemtokake kanggo pamisah bathi.
  • Nerbitaké kanggo milih tujuan - Nyebarke konten pencipta menyang platform sing gegandhengan langsung utawa jadwal wektu lan dina.
  • Setel Kebijakan Sampeyan - Pilih kanggo Ngidini, Blokir utawa Monetisasi video pangripta gumantung saka target strategi konten video.
  • Streamline Akuntansi - Penghasilan kanthi otomatis disebarake menyang panampa sing cocog. Lacak kabeh sumber penghasilan kanthi gampang lan identifikasi penghasil utama.
  • Ngawasi pangentukan lan kinerja - Analytics kanggo kabeh kreator, video lan klaim UGC, ing kabeh platform kasedhiya ing siji dashboard lengkap.

Dimanfaatake dening luwih saka 180,000 musisi, influencer, lan merek ing saindenging jagad, platform Vydia nawakake macem-macem layanan monetisasi lan distribusi sing gampang diakses para kreator ing aplikasi desktop lan seluler. Vydia minangka mitra premium penerbit digital utama kayata Vevo, Youtube, Facebook lan Dailymotion uga jaringan kaya BET, MTV, lan Music Choice.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.