Vungle: Monetisasi Aplikasi Seluler karo Video Ing Aplikasi

manuk nesu vungle

Ruang aplikasi seluler cukup kompetitif lan nalika nggawe aplikasi, ngisi dhuwit sawetara, lan ngarepake investasi sampeyan isih adoh ing industri. Nanging, tuku ing aplikasi lan pariwara ing-app terus ngrewangi monetisasi investasi luar biasa sing diinvestasikan para pangembang aplikasi game lan seluler.

Vungle minangka salah sawijining pimpinan industri iki, nyedhiyakake SDK sing kuat kanggo iklan video interaktif kanggo monetisasi aplikasi, lan menehi pengiklan video kesempatan sing luar biasa kanggo nggayuh pamirsa seluler sing melu. Sawetara pelanggan ndeleng kenaikan 10x monetisasi.

Pengiklan gumantung karo teknologi optimasi kreatif Vungle, nargetake lan pangiriman iklan video HD kanggo nggayuh lan entuk pangguna sing regane dhuwur ing saindenging jagad. Penerbit paling dhuwur gumantung karo Vungle kanggo mbukak iklan video interaktif sing nambah pengalaman pangguna, nambah keterlibatan pangguna lan ngasilake luwih akeh. Vungle kanthi konsisten rangking # 1 kanggo retensi pangguna lintas platform kanthi indeks kinerja seluler industri.

Vungle wis nglumpukake 2.5 yuta tontonan video ing 20,000 aplikasi seluler kanthi pendekatan campuran kanggo ngetrapake iklan video dadi pengalaman panganggo asli.

CEO Zain Jaffer ngedegake perusahaan kasebut ing taun 2011 lan sukses ngembang ing saindenging jagad mung limang taun. Nyatane, wis ngarsane pinunjul ing China (lan wilayah APAC sing luwih jembar, kanggo perkara kasebut), lan bisa digunakake karo mitra pangembang lan mitra pengiklan kayata Zynga, EA, Smule, Google, Honda, Allstate, L'oreal, Coca-Cola lan Nissanantara liya.

Vungle nawakake pengiklan kanthi kemampuan kanggo:

  • Tes A / B kreatif kanthi wektu nyata ing aplikasi sampeyan.
  • Pangguna supaya pangguna njupuk tindakan sing dikarepake kertu pungkasan interaktif ing unit iklan sampeyan.
  • Temtokake pangguna ing ngendi ndeleng iklan papan iklan fleksibel.

Kanthi nerbitake video ing aplikasi menyang aplikasi sing relevan, Vungle bisa nambah akuisisi lan panginstalan pangguna aplikasi seluler liyane kanthi nargetake pamirsa lan aplikasi sing padha liwat tuku iklan program. Vungle nawakake pertukaran iklan lan pasar pribadi kanggo nggayuh pamirsa premium ing aplikasi sing paling apik.

Download Vungle's SDK

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.