Vuelio: Platform Hubungan Media lan Influencer Sampeyan

Pemantauan Media Vuelio PR

Hubungan masyarakat wis owah kanthi nyata nalika bledosan media ing jaman digital. Ora cukup maneh kanggo masang sawetara outlet lan nggabungake dhaptar sebutan merek saben wulan. Saiki, profesional hubungan umum modern kudu nangani dhaptar pengaruh lan publikasi sing saya akeh, banjur mbuktekake pengaruh sing ana ing merek.

Piranti lunak PR wis berkembang saka distribusi siaran pers sederhana menyang sistem manajemen hubungan modern sing bisa mbantu riset profesional hubungan masyarakat, nemokake, komunikasi, ngotomatisasi, lan ngukur pengaruh sing dialami para klien.

Vuelio minangka platform piranti lunak PR sing nyakup kabeh aspek hubungan umum modern. Ngerti sapa sing penting, kepiye cara paling apik banjur ngirim konten, ngawasi asil, ngukur pengaruh media sosial, lan nganalisa efektifitas, kabeh ing sak papan.

Fitur Vuelio Kalebu

  • Database Media - Tutul dhaptar media paling kuat ing industri PR. Kanthi akses langsung menyang luwih saka sayuta wartawan lan pengaruh saka meh 200 negara, sampeyan bisa nyambung karo wong sing paling penting karo crita, topik, utawa organisasi sampeyan.

Database Kontak Vuelio Media

  • Ngawasi Media - Ngerteni kepiye crita sampeyan ditampa dening wartawan lan pengaruh kanthi alat ngrungokake lan evaluasi sing cerdas. Pemantauan ngidini sampeyan terus nganyari warta lan jangkoan media, siaran, cetak, online lan sosial.
  • Distribusi Rilis Berita - Gampang njaluk rilis pers sampeyan kanggo masarakat sing penting. Kirim crita multimedia langsung menyang kabel, sosial, mesin telusuran, utawa situs web sampeyan. Banjur lacak, analisa, lan sinau saka asil sampeyan kanthi nyata.

Distribusi Rilis Pers Vuelio

  • Analisis Media - Analisis carane crita sampeyan ditampa lan entuk wawasan praktis supaya komunikasi ing mbesuk bisa dadi luwih apik. Deleng pesen, konten, lan saluran sing bisa digunakake (lan endi sing ora) karo wartawan utama lan pengaruh. Entuk wawasan babagan cara nggayuh pamirsa kanthi efektif, nambah ROI, lan nambah reputasi merek.
  • Ruang Berita Online - Gawe konten sampeyan gampang kasedhiya kanggo wartawan, pemangku kepentingan, lan pengaruh ing pusat media online sing bisa disesuaikan. Nerbitake rilis pers, gambar, lan informasi dhukungan kanthi gampang nalika ngakses data sing dibutuhake kanggo nambah efektifitas kabeh sing digawe.
  • Canvas - Gawe presentasi visual sing apik kanggo para pemangku kepentingan babagan crita sampeyan wis dilaporake sawetara detik. Cakupan warta kurasi, kegiatan sosial, video, lan klip audio kanggo nggawe pameran kampanye sing nggumunake ing sawetara detik.

Kanvas Vuelio

  • Manajemen FOI - Gampang ngatur kabeh proses Kebebasan Informasi. Lacak tenggat wektu, statistik proses, lan kanthi cepet nggawe laporan babagan nomer lan jinis panjaluk, kaya sing diwajibake dening Undhang-undhang FOI 2000.
  • Manajemen Pemangku kepentingan - Ngatur sambungan penting karo pusat manajemen kontak sing disederhanakake. Jaga komunikasi tetep konsisten karo wartawan lan pengaruh ing tim sampeyan kanthi nduwe hub online terpusat sing rinci babagan saben interaksi antarane tim lan pemangku kepentingan utama.
  • Manajemen Hubungan Media - Lebokake kabeh strategi komunikasi karo pusat kampanye sing terpusat. Piranti lunak manajemen media Vuelia ngirit wektu sampeyan kanthi gampang ngatur, nuduhake, lan nglaporake kabeh sing ditindakake tim, kanthi pelacakan otomatis, integrasi email, lan alat analisis lan analisis canggih.

Hubungi Vuelio kanggo Harga lan Informasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.