Nggabungake Voucher, Kupon, lan Solusi Kode Diskon

kode diskon

Kode diskon minangka sarana optimal kanggo mbujuk pengunjung supaya ditutup. Apa diskon gedhe utawa mung pengiriman gratis, diskon bisa menehi prabédan. Biyen, awake dhewe wis nggunakake font barcode banjur nglacak menyang alamat email. Ora nyenengake ... luwih-luwih yen sampeyan nambah kerumitan sawetara panebusan, nuduhake kode, lsp. Kajaba iku, font bisa digunakake kanthi online, nanging kita kudu nggawe gambar kanthi dinamis kanggo email.

Kode voucher, diskon lan kupon asring dilecehake, dadi platform kanggo nglacak iku penting. Rong sistem bubar dibahas ing forum email Aku kalebu:

iVoucher - Platform Pemasaran Voucher

iVoucher ngidini sampeyan ngatur lan masang kabeh kode voucher, kupon lan diskon saka siji, platform sing dadi tuan rumah.

  • Gawe Voucher - Mbangun voucher sing apik kanthi otomatis dioptimalake kanggo email, web, sosial lan seluler kanthi nggunakake antarmuka panganggo.
  • Nerbitake Voucher - Nerbitake voucher ing macem-macem saluran kanthi bebarengan supaya bisa nggayuh maksimal.
  • Data Capture - Data sing dijupuk liwat kaca kebangkrutan merek sampeyan bisa ngatur hubungan pelanggan kanthi gampang saka njero platform.
  • Ngluwari Voucher - Tebus voucher kanthi aman ing wektu nyata, online lan ing toko.
  • Reporting - Fungsi nglaporake kanthi lengkap tegese sampeyan bisa njupuk lan ngatur saben interaksi pelanggan karo voucher sampeyan.

Voucherify - API Pemasaran Voucher

Kanggo sampeyan sing pengin nggawe solusi sing kuat lan nggabungake kanthi internal, Voucherify nawakake kuwat API kanggo ngetik, nglacak, lan nebus kode kupon saka sumber apa wae.

voucerify

Kanthi REST API, kode bisa dilebokake ing situs web (sisih klien JS SDK, widget checkout voucherify), aplikasi seluler (Android lan iOS SDK), utawa back-end (PHP, Ruby, Node.js, Java SDKs, Node .js conto app) platform sampeyan. SDK sing kuat kabeh kasedhiya.

voucerify api

Klik liwat kanggo demo langsung:

conto voucerify

Entuk Uji Coba Voucherify 3 Wulan GRATIS!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.