Votigo Ngembang dadi Platform Pemasaran Sosial Lengkap

pemasaran media sosial votigo

Votigo wis suwe lan ora ana app sing ora nalar kanggo kontes Facebook. Dheweke wis alon-alon ngembangake platform sing regane kompetitif, saiki wis nambah Platform SaaS kanggo ngatur promosi, aplikasi, obrolan, CRM sosial, lan Analytics liwat saluran sosial. Agensi layanan Votigo, merek uga pelanggan perusahaan.

dashboard votigo

Fitur Utama Votigo

  • Manajer Promosi - Platform fitur lengkap kanggo nerbitake promosi lintas platform sing wis misuwur Votigo wiwit taun 2007. Pemasar bisa ngluncurake kontes foto lan video, undian, lan aplikasi promosi liyane kanggo narik kawigaten para pamirsa ing macem-macem basa ing Facebook, Twitter, Youtube, lan jaringan sosial liyane ing seluler lan web. Manajer Promosi nggawe siklus promosi lengkap, wiwit nggawe aplikasi, nganti nuduhake lan nyebarake menyang pamirsa sosial, moderat pengajuan lan komentar penggemar, nggawe luwih gampang lan efektif kanggo nglakokake kampanye promosi sajrone taun. Promosi tetep dadi salah sawijining taktik pemasaran sing paling efektif kanggo melu lan ngaktifake pamirsa sosial lan Manajer Promosi nggawe luwih gampang tinimbang saiki kanggo nindakake promosi ing sembarang lingkup.
  • Manajer Obrolan - Antarmuka anyar sing kuat kanggo ngatur obrolan rong arah karo penggemar ing Facebook, Twitter lan liya-liyane. Pemasar bisa nggunakake Manajer Percakapan Votigo kanggo jadwal lan nerbitake postingan, tautan, foto lan video lan kampanye promosi kanthi bebarengan menyang macem-macem saluran sosial lan akun, uga ngatur tanggapan, konten sing digawe pangguna, komentar lan interaksi karo penggemar. Kanthi nggabungake kabeh obrolan sosial lan akun dadi siji antarmuka, Conversation Manager ngirit wektu para pemasar lan menehi wawasan sing bisa ditrapake kanggo ngukur postingan keterlibatan kanthi efektif.
  • CRM sosial - Sistem CRM Sosial sing terintegrasi kanthi lancar kanggo ngatur Kontak Sosial, nglacak keterlibatan lan pengaruh, lan nargetake penawaran lan komunikasi khusus. CRM Sosial Votigo nggawe gampang ngupayakake lan njaga pamirsa ing jejaring sosial - saka Facebook nganti Twitter menyang LinkedIn lan liya-liyane - ing siji platform.
  • Aplikasi Keterlibatan - Serangkaian aplikasi keterlibatan sing akeh kalebu galeri foto lan video, eksklusif penggemar, poling, kupon, lan liya-liyane, kanthi tujuan pemasaran sing jelas dirancang kanggo narik pelanggan kanthi aktif.
  • Analytics - Votigo Analytics supaya para pemasar sosial kanthi cepet ngukur lan netepke upaya pemasaran sosial kanggo ngerti kepiye pamirsa sesambungan karo bisnis, fokus karo apa sing resonate lan ngaktifake pelanggan, lan ngoptimalake sumber daya pemasaran sosial.

Mangkene Pendhiri Jim Risner ngrembug perusahaan taun kepungkur:

Votigo uga duwe macem-macem API sing bisa digawe ing ngarep khusus utawa integral karo back-end, database, utawa aplikasi seluler. Sampeyan uga bisa nggunakake API kontes Votigo, API galeri foto, API galeri video, utawa nggunakake API kanggo entri, swara, undhang-undhang, utawa pangguna.

Aku bakal nambahake manawa Votigo njaga blog sing apik, Sofa Oranye, kanthi tips luar biasa babagan cara promosi, melu, lan ngukur kegiatan pemasaran media sosial.

One comment

  1. 1

    Yen sampeyan Tuku Penggemar Facebook jumlah pengunjung ing kaca sampeyan kanthi mlaku kaya situs sampeyan bakal saya tambah, supaya sampeyan bisa nggunakake jejaring sosial umum kanggo nambah penghasilan. Saiki akeh wong sing nggunakake situs jejaring sosial ing tuku kanggo ngubungi kanca lan kulawarga. Kanthi akeh pelanggan sing mbukak jaringan saben dina sampeyan duwe calon tanpa wates kanggo nyedhiyakake perusahaan, layanan lan barang menyang calon pelanggan ing saindenging jagad. Tuku penggemar facebook ing sosial sosial.,.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.