20 Strategi E-Niaga kanggo Nambah Sales Plancongan

dodolan e-commerce

Wong ing Volusi lagi proyek a Tambah 20% ing dodolan liburan online kanggo bisnis online cilik nganti medium ing musim iki!

Kepiye sampeyan entuk keuntungan saka musim liburan sing penting banget tanpa mbuwang anggaran? Miwiti game kanthi rencana sing padhet lan adol, adol, adol. Kita bakal mlebu wektu e-commerce paling apik ing taun iki. Volusi nggawe tips iki kanggo nambah sukses.

  1. Gift Cards - kanthi nyata nampilake kertu bingkisan lan sertifikat hadiah ing homepage lan gawenen kategori - luwih saka 2/3 pembeli menehi kertu hadiah taun kepungkur. Nalika ngirim kertu utawa sertifikat hadiah fisik, lebokake kothak dekorasi sing bisa dibungkus lan diwenehi hadiah. Aja wedi dikenani biaya tambahan kanggo iki.
  2. Kiriman Wengi - Kater kanggo para pembeli menit pungkasan kanthi menehi pilihan pengiriman sewengi menyang pelanggan supaya bisa nampa bungkus kanthi cepet. Marang pelanggan ing homepage dina pungkasan sing mutlak, dheweke bisa pesen lan isih nampa paket kasebut ing wektu preinan gedhe. Priksa karo panyedhiya pengiriman sampeyan kanggo ndeleng manawa kasedhiya tarif anyar utawa diskon. Yen mangkono, sampeyan bisa nyuda biaya kanggo bisnis lan pelanggan. (Elinga yen tanggal 18 Desember resmi Dina Pengiriman Gratis Nasional - kanthi serius. Coba wenehake pengiriman gratis dina iki supaya tetep kompetitif nganti cedhak karo preinan. Yen sampeyan adol internasional, priksa manawa kalebu tarif pengiriman internasional ing situs sampeyan.
  3. Tutul Khusus - Nyedhiyakake ucapan sing nyenengake lan promosi kesempatan sing apik ing kaca matur nuwun sawise pelanggan pesen utawa langganan buletin sampeyan. Kalebu kertu ing kothak kirim nalika sampeyan ngirim pesen marang pelanggan. Yen sampeyan duwe wektu, gawe cathetan tangan kanthi diskon ing njero. Iki bakal menehi raos anget, kabur ing para pelanggan lan ngajak supaya bali maneh!
  4. Penjemputan ing toko - Menehi pilihan pickup ing toko yen sampeyan duwe lokasi ritel. Iki bakal ngirit sampeyan lan pelanggan kanthi mbayar ongkos kirim.
  5. Pengiriman Gratis Gratis - Coba nawakake pengiriman gratis kanggo barang sing bali. Nyolong iki langsung metu saka playbook Zappos, nanging ide sing ngasilake kapercayan pelanggan sadurunge ngeklik Tuku Saiki tombol Coba tambahake periode bali sajrone musim liburan kanggo nyuda ngelu yen preinan rampung.
  6. Gawe urgensi - Selehake countdown ing kaca kebangkrutan lan homepage sing nuduhake pirang-pirang dina maneh nganti preinan penting. Tenggat wektu pengiriman langsung ing teks iklan PPC sampeyan. Contone, coba kaya, Gratis pengiriman liwat (lebokake tanggal)!
  7. Dekorasi - Tambahake sawetara desain bertema liburan menyang logo sampeyan utawa jalanake kampanye media sosial sing njaluk para penggemar lan pandhereke ngirim desain ulang tema logo perusahaan sampeyan. Sawetara ide kalebu nggantungake cabang ing salah sawijining huruf utawa ngganti logo sampeyan supaya kalebu lampu Natal utawa topi Santa. Google kerep nindakake iki kanggo macem-macem acara lan nambah sentuhan pribadi sing nyenengake kanggo merek sampeyan. Setel tanggal minangka tenggat wektu supaya pangowahan desain liburan sampeyan bakal ilang saka situs sampeyan, manawa sampeyan bakal nyimpen gambar lan kode ing taun ngarep. Sampeyan ora pengin dadi tangga teparo sing ora mateni lampu.
  8. Ngatur Katrangan - Jazz konten babagan deskripsi produk sampeyan. Contone, Hadiah sing sampurna kanggo sapa wae, malah sing angel disenengi, luwih apik tinimbang dhaptar spesifikasi teknis.
  9. Gift Set - Gawe bundel utawa kranjang hadiah kanggo produk sampeyan lan gawe kategori khusus kanggo dheweke. Sampeyan uga bisa nyelehake bundel kasebut ing kategori liya sing wis ana. Dhiskusi babagan salib!
  10. wong - Ngidini pelanggan ngemot cathetan hadiah sing unik nalika pesen. Sampeyan bisa uga nyelehake iki ing cathetan pesenan utawa nggawe kolom khusus ing kaca checkout kanggo tutul ekstra. Penawaran tambahan kanggo produk, kayata ukiran utawa sulaman, yen cocog.
  11. Mbalekna - Coba kampanye kanggo nyumbang persentase dodolan menyang amal lokal, kaya Maret Dimes. Kabeh wong seneng menehi bali, mula luwih gampang supaya para pelanggan bisa nindakake.
  12. Holiday Upsells - Coba wenehi promosi ing ngendi para pembeli nampa kertu hadiah saliyane rega pesenan tartamtu. Contone, yen pelanggan mbuwang $ 50, dheweke bakal nampa kertu hadiah $ 5. Yen dheweke mbayar $ 100, kertu bingkisan $ 10, lsp. Iki minangka cara sing paling apik supaya pelanggan bali menyang toko sampeyan.
  13. Bungkus kadho - Nawakake bungkus hadiah gratis utawa nyuda rega kanggo mbantu para pembeli njiwit. Lan priksa manawa sampeyan ngemot ing kertas lan tape!
  14. Diskon Eksklusif - Nawakake diskon eksklusif kanggo Black Friday (dina sawise Thanksgiving) lan Cyber ​​Monday (Senen pertama sawise Thanksgiving). Iki minangka dina gedhe kanggo dodolan online.
  15. Gamify - Coba kampanye kanggo ndhelikake gambar cilik, kayata logo sampeyan, ing salah sawijining kaca sampeyan. Menehi hadiah kanggo pangguna tartamtu sing luwih dhisik nemokake. Iki bakal nyengkuyung wong supaya navigasi ing saindenging situs sampeyan lan nyedhiyakake luwih akeh produk sampeyan.
  16. email Marketing - Kirim email menyang kabeh basis pelanggan kanthi ucapan khusus sing matur nuwun amarga usahane. Iki bakal ngelingake supaya bisa ngunjungi situs nalika golek hadiah. Tarik dhaptar troli sing ditinggalake saben minggu lan kirim pangeling menyang pangguna iki supaya bali lan ngrampungake tuku. Pentingake dhaptar buletin kanggo nambah kontak sing sampeyan duwe. Elingi, pelanggan baleni luwih murah kanggo ngatur tinimbang entuk sing anyar. Sawise pelanggan tuku sing pertama, kirim buletin khusus sing nampilake kabeh produk populer lan kalebu diskon "pelanggan anyar". Ora gampang banget wiwit nggawe kesetiaan pelanggan.
  17. Support Live - Tingkatake dhukungan kanthi mbuwang luwih akeh jam ing obrolan langsung lan liwat telpon kanggo njawab pitakon. Ndhuwurake kepribadian merek ing saben titik tutul pelanggan. Yen sampeyan duwe pusat telpon, priksa manawa sampeyan mangsuli telpon kanthi salam utawa kirim pesen bermerek ing modul obrolan langsung. Malah pelanggan sing ora wareg ora bisa nolak kekarepan sing apik. Dadi kenal karo sistem pesen telpon yen durung - sawetara wong luwih seneng nelpon lan pesen sawise takon.
  18. Pariwara sing Dibayar - Sajrone preinan, atur kampanye PPC supaya kalebu tembung kunci sing gegandhengan karo liburan, kayata peparingé or hadiah. Tambahake penawaran PPC sing kompetitif. Pelanggan potensial pengin mbuwang luwih akeh kanggo golek produk sing sampurna, mula sampeyan kudu luwih seneng nglampahi dhuwit kanthi nambah minimal saben dina ing PPC. Kanthi nambah blanja, teks iklan strategis sing ditulis kanthi apik bisa nyolong adol saka para pesaing. Katur teks iklan PPC lan tembung kunci kanggo target pembeli sing nggoleki ide hadiah kanggo wong sing dikasihi. Contone, gunakake tembung kunci kaya "hadiah kanggo bapak" kanthi salinan iklan sing kalebu saran kaya, "Kita duwe hadiah preinan kanggo pria kaya jam tangan, sarung tangan golf lan tali dasi sing kurang."
  19. Mesin Panelusur - Kirim maneh peta situs sampeyan kanthi luwih cepet kanthi produk lan kategori anyar supaya mesin telusuran bisa ngindeks lan menehi peringkat sadurunge musim adol diwiwiti. Nguatake lan nyetel deskripsi meta ing kategori lan produk populer kanggo nyakup tembung kunci sing cocog sing bakal mbantu peringkat kaca kategori lan kaca produk sampeyan. Setel judhul homepage lan / utawa salin kanggo nuduhake pembeli yen sampeyan papan sing sampurna kanggo tuku hadiah, manawa kalebu tembung kunci sing padha kaya sadurunge supaya ora kalah karo rangking sing wis ana.
  20. Melu Media Sosial - Rancang maneh saluran media sosial, kayata Twitter lan Facebook, supaya edy lan merek. Nuduhake diskon lan sorot produk sing ditampilake saben dina liwat media sosial - iki nggawe raos cepet lan bisa nambah jangkauan online. Coba kampanye media sosial supaya sampeyan njaluk pelanggan ngirim video, foto utawa surat kenapa dheweke seneng produk lan bisnis. Menehi responden diskon kanggo produk pilihan, banjur gunakake kuotasi lan gambar ing situs web sampeyan. Elingi, testimoni gedhe banget! Coba jajak pendapat ing saluran media sosial, takon, "Yen sampeyan bisa entuk siji (lebokake jeneng toko), apa artine?" Banjur tindakake kanthi menehi responden diskon kanggo produk sing kasebut!

Download kabeh dhaptar Volusion saka 101 Tips E-Niaga kanggo Ngedongkrak Penjualan Liburan!

dodolan volusioner-liburan-ecommerce

Catetan: Kita kalebu link afiliasi kanggo Volusion ing artikel. Volusion minangka solusi e-commerce utama kanggo bisnis cilik nganti medium. Wiwit taun 1999, ewonan perusahaan nggunakake Volusion supaya sukses kanthi online, kanthi rata-rata pedagang ngilangi kompetisi, 3: 1.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.