Volusion: Pembangun Situs Web E-Niaga Kabeh-Siji

Pembangun E-commerce Volusion

Volusion kang platform kabeh-ing-siji gampang supaya toko sampeyan wis siyap ing sawetara menit. Platform kasebut ndadekake gampang mbukak toko sampeyan, nampa pembayaran kertu kredit, nyimpen barang utawa nganyari desain situs sampeyan. Platform e-commerce menehi kekuwatan marang para penjual supaya bisa aktif nganggo antarmuka panganggo sing hebat lan fitur sing apik.

Fitur Pembangun E-niaga Volusion:

  • Editor Toko - Ngatur tampilan lan tampilan situs kanthi tema sing dirancang kanthi profesional lan editor situs sing kuat. Kurasi kaca kanthi blok seret lan selehake konten kanggo media sosial, galeri gambar, video lan liya-liyane.

toko fitur

  • Tema - pilihan tema sing dirancang kanthi profesional sing khusus kanggo e-commerce. Saben tema apik, responsif kanthi lengkap, dirancang kanggo adol luwih akeh.

  • tema e-commerce desktop kaca
  • tema ecommerce sing padhang
  • imbang tema ecommerce desktop
  • tema ecommerce sirkuit
  • tema ecommerce tulum

  • Kaca Produk - Seret lan selehake produk menyang toko sampeyan, atur tampilan sampeyan kanthi opsi kaca tanpa wates lan gunakake luwih akeh ing platform Volusion. Nawakake rega varian kanggo opsi produk khusus lan nggawe diskon lan kupon khusus.

Kaca Produk E-Niaga Volusion

  • Integrasi Proses Pembayaran - Yen entuk bayaran, kita bakal cepet lan gampang. Kanthi integrasi kaya Stripe, PayPal lan Apple Pay, sampeyan bisa kanthi cepet nyiyapake toko supaya entuk pesenan (lan pambayaran!) Muter toko ecommerce iku akeh gaweyan, nanging ora entuk mbayar.

Integrasi Prosesor Pembayaran Volusion

  • Piranti Platform - Kategori produk, manajemen pelanggan, manajemen pesanan, kaca, analitik lan aplikasi kabeh integral kanthi lancar.

  • analytics seluler
  • appstore seluler
  • kaca layar
  • pelanggan seluler
  • kategori seluler
  • pesenan mobile

  • Marketing - Volusion duwe fitur SEO internal sing ngidini sampeyan ngoptimalake situs kanggo mesin telusuran lan pangguna. Sambungake karo pelanggan ing media sosial lan pariwara liwat iklan PPC lan mesin blanja.

Piranti Pemasar Panelusuran Volusion

  • Inventory - Toko online mbutuhake sistem manajemen inventaris sing nglacak saham kanthi lancar ing toko lan online. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur produk miturut kategori lan atribut umum sing bisa dikontrol kayata warna lan ukuran. Iki nggawe pelanggan gampang nemokake item sing digoleki ing situs web.
  • keamanan - Mbangun kapercayan kanthi ngetrapake kabijakan privasi sing kuat lan investasi ing sertifikat SSL lan perlindungan penipuan kanggo situs web e-commerce sampeyan kanggo nglindhungi data pelanggan pribadi. 
  • integrasi - Nyambung karo aplikasi liyane - kalebu platform media sosial, platform layanan lan dhukungan, lan platform pemasaran. Integrasi kalebu kisaran, garis, PayPal, Kontak Konstan, Amazon, Shippo, Pinterest, Facebook, Interkom, Privy, Mailchimp, Live Chat, Google Analytics lan liya-liyane.
  • layanan - Volusion uga nyedhiyakake layanan rega tetep kanggo ngrancang, nggabungake, lan ngoptimalake toko lan pemasaran sampeyan. Dheweke uga nyedhiyakake desain profesional, pemasaran lan layanan konsultasi kanggo kebutuhan sing luwih maju.

Mulai Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.