VoiceJungle: Voiceover Cepet, Terjangkau, Profesional

Minggu kepungkur iki aku rada ngencengi. Aku kudu ngeculake podcast nanging ora duwe intro lan outro. Aku nyoba sing paling apik kanggo direkam dhewe, nanging supaya aku mlebu ing intro lan outro uga podcast kaya profesional. Panelusuran cepet kanthi online lan aku nemokake VoiceJungle, lan aku mutusake nyoba layanan kasebut. Situs kasebut nduweni ton swara kanggo dilayari lan antarmuka sing trep supaya bisa langsung pesen.

Manggonke urutane gampang. Aku nemokake swara (Amanda Elizabeth), ngunggah skripku kanggo intro lan outros kanggo Mati Lingkaran, lan aku duwe swara liwat sakjam. Lan asile apik tenan kanggo rega kasebut.

Nalika ngirim skrip swara menyang bakat, sampeyan uga bisa nyakup file referensi kanthi pesenan. Nuduhake musik, video, utawa papan crita bisa mbantu bakat supaya bisa ngrasakake kabeh proyek lan mung menehi swara kanthi bener. Saben pesenan VoiceJungle kasedhiya siji revisi GRATIS. Revisi bisa uga dijaluk amarga ana sebab, kalebu pangowahan skrip nganti 10 detik.

Lan sadurunge sampeyan nyetujoni lan ndownload swara pungkasan, sampeyan uga bisa nuduhake pratinjau karo klien utawa anggota tim liyane, sanajan ora duwe akses menyang akun sampeyan. Saliyane swarane, VoiceJungle bisa nyedhiyakake:

  • Musik Latar mburi - Sampeyan uga bisa nemokake musik kanggo nglengkapi skrip lan nambah ing pesenan. Dheweke bakal nggawe campuran kanggo sampeyan.
  • Terjemahan Spanyol - Sampeyan bisa nambah terjemahan Spanyol mung $ 40 saben 150 tembung. Sawise skrip sampeyan dijarwakake, sampeyan bakal nampa VO Spanyol sing wis rampung sajrone 24 jam utawa kurang!

Tip: Aku mbayar opsi 30 detik lan njaluk talenta swara kanggo ngrekam rong versi kanthi pirang-pirang gaya. Bebarengan karo skrip, aku ngunggah musik sing wis dakpilih kanggo nyedhiyakake bakat kanthi gaya sing dakkarepake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.