VoiceBunny: Voiceover Profesional Crowdsourcing

direktur

Aku ora yakin kenapa ana sing nguripake mikropon laptop lan nindakake tugas elek kanggo nyritakake video utawa trek audio profesional kanggo bisnis. Nambahake swara lan soundtrack profesional larang, gampang lan bakat sing ana ing kana luar biasa.

Bubar duwe Sugih Cunningham nindakake swara kanggo produksi video karya sing ditindakake kanggo Zmags. Lan kita podcast pemasaran iklan, intro lan outro wis ditindakake kanthi profesional dening selebriti lokal Paul Poteet. Garwane Paul uga nindakake swara!

Sampeyan bisa uga ora duwe akeh bakat, mula kepiye sampeyan bisa nemokake lan entuk swara kanggo proyek sabanjure? VoiceBunny ngarep-arep bisa ngganti kanthi pamrih swara liwat swara profesional.

Fitur VoiceBunny:

  • Kabeh bakat duwe studio omah profesional lan peralatan.
  • Pak VoiceBunny minangka kelinci sing pilih-pilih! Kurang saka 1 saka 10 talenta sing nglamar njaluk ditampa kerja kanggo dheweke.
  • Kabeh audio yaiku disaring kanggo kualitas dening rombongan ahli Pak VoiceBunny.
  • Pak VoiceBunny mung ngirim audio sing wis diowahi, siap digunakake saka bakat paling apik kanggo proyek sampeyan.
  • Kita kacepetan dhuwur, kualitas dhuwur, lan biaya murah, minangka asil teknologi kepemilikan kita, Hare9000 ™.
  • Yen sampeyan ora seneng rekaman, sampeyan ojo mbayar, wektu! Ya, Pak VoiceBunny seneng banget babagan layanan pelanggan (lan kue wortel).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.