5 Faktor Nalika Milih Swara Saka Bakat Kanggo Pangaruh Maksimal

Swara Swara

Kita wis nggawe sesambetan apik karo sawetara talenta swara sajrone taun. Amanda Fellows minangka salah sawijining bakat goto, uga Paul lan Joyce Poteet. Apa iki video panjelasan lengkap utawa intro podcast, kita ngerti manawa nemokake swara sing bener liwat talenta duweni pengaruh banget tumrap kualitas produksi.

Kayata Paul, sinonim karo kutha Indianapolis. Dheweke wis nate radio, televisi, lan dadi pamicara kanggo pirang-pirang merek gedhe ing wilayah kasebut. Amarga suarane unik banget lan bisa dingerteni, kita nyoba nggunakake dheweke sabisa-bisa kanggo makarya ing Indianapolis. Dheweke uga luar biasa, asring uga nyathet sawetara gaya sing bisa dipilih. Cathetan sisih - dheweke uga mung siji wong sing seneng lan lucu!

Voices.com ngasilake laporan tren tren saben taun kanthi masukan saka luwih saka 1,000 profesional kreatif internasional, kalebu produsen, perancang instruksional, pembuat film, direktori komersial, eksekutif pariwara, lan profesional pemasaran. Dheweke ngeculake infographic iki sing nyedhiyakake analisis gaya vokal, aksen, basa, lan uga pasar umur.

Sawetara temuan utama babagan Voice Over Marketing:

  • Lokalisasi swara kritis kanggo melu pasar; asile, panjaluk aksen saya akeh.
  • internasional panjaluk tambah akeh, kanthi panjaluk non-Inggris saya mundhak 60% saka 2016 nganti 2017 amarga pasar global terus berkembang.
  • Milenial lan Senior tuwuhing pasar wis mengaruhi umur swara saka bakat nalika para pemasar lan pengiklan njaluk bakat sing umure padha karo target pasar.

Nalika ngupayakake ningkatake upaya pemasaran lan pariwara kanthi talenta swara, elinga manawa swara alam isih luwih jero karo konsumen tinimbang swara sintetis lan panjaluk swara wanita luwih cepet tinimbang pria. Nalika sampeyan nyoba ngupayakake upaya pemasaran utawa pariwara sabanjure, elinga faktor kasebut:

  1. Swara sampeyan liwat talenta kudu njamin hubungan emosional karo pamirsa.
  2. Swara swara sampeyan kudu cocog karo merek sampeyan.
  3. Swara swara sampeyan kudu cocog karo target pamirsa.
  4. Swara sampeyan babagan bakat kudu duwe kepribadian.
  5. Swara sampeyan mesthine bisa uga duwe target pasar target.

Mlebu Gratis!

Trendi Pemasaran Swara

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.