Apa Panelusuran Swara ing Puncak Dagang Transformasi?

Amazon Echo

The Amazon Show bisa uga dadi tuku sing paling apik sajrone 12 wulan kepungkur. Aku tuku siji kanggo Ibuku, sing urip adoh lan asring nemoni masalah panyambungan seluler. Saiki, dheweke mung bisa ngandhani Show supaya nelpon aku lan lagi wae nelpon video sajrone sawetara detik. Ibuku seneng banget dheweke nuli tuku anak putu supaya bisa uga terus ngobrol karo dheweke. Aku uga bisa nyelehake lan salaman karo anjingku, Gambino, nalika aku adoh sawetara wektu. Dheweke ndeleng aku, barks, lan biasane katon ing mburine piranti kanggo ndeleng kepiye omonganku sing cocog.

Apple Homepod mung didol minangka pilihan premium kanthi speaker cerdas lan integrasi iOS sing ketat. Lan Google Ngarep minangka solusi sing terjangkau kanthi integrasi Android. Kabeh kompetisi luar biasa. Nalika aku penggemar Apple, aku wedi manawa budaya kontrol Apple bisa uga bakal ngalahake perang suwene. Amazon duwe arsitektur sing mbukak banget lan puluhan ewu katrampilan wis kasedhiya kanggo sesambungan karo sakbenere layanan utawa piranti.

Ing cathetan sisih

Bali menyang prilaku tuku… Capgemini ditliti luwih saka 5,000 konsumen ing AS, Inggris, Prancis lan Jerman kanggo ngerti kepiye sesambungane karo piranti swara - khususe babagan tumindak tuku. Panliten kuantitatif ditambah karo diskusi klompok fokus karo konsumen saka saben negara, sing ditindakake kanthi virtual. Survei kasebut - uga diskusi klompok fokus - duwe campuran demografi lan personel pangguna / non-pangguna sing sehat.

Asisten swara bakal ngrampungake babagan cara merek lan konsumen sesambungan. Sing nggawe asisten swara dadi nyenengake yaiku supaya bisa ditenun ing urip kita, menehi kesederhanaan lan kekayaan interaksi sing durung nate dialami konsumen. Merek sing bisa ngetrapake napsu konsumen ing sangisore asisten swara ora mung bakal nggawe hubungan sing luwih cedhak karo para pelanggan, nanging uga nggawe kesempatan tuwuh sing penting. Mark Taylor, Chief Experience Officer, praktik Pengalaman Pelanggan Digital, ing Capgemini

Temuan Survei Pelanggan ing Niaga Suara:

  1. Asisten swara bakal merevolusi e-commerce - Pelanggan nggawe pilihan sing kuat kanggo sesambungan karo perusahaan liwat asisten swara. Pangguna asisten swara saiki nggunakake 3% saka total pengeluaran konsumen liwat asisten swara, nanging iki diarepake bakal nambah dadi 18% sajrone telung taun sabanjure, nyuda pangsa toko fisik (45%) lan situs web (37%). Nalika streaming musik lan golek informasi isih dadi panggunaan sing paling populer kanggo para asisten swara saiki, luwih saka saprotelon responden (35%) uga nggunakake aplikasi kasebut kanggo tuku produk kayata bahan Grosir, PR, lan sandhangan.
  2. Pelanggan seneng banget karo pengalaman asisten swara - Konsumen sing nggunakake asisten swara positif banget babagan pengalaman, kanthi 71% wareg karo asisten swarane. Utamane, 52% konsumen nyebutake kenyamanan, kemampuan nindakake barang tanpa tangan (48%), lan otomatis tugas blanja rutin (41%) minangka alasan paling gedhe kenapa dheweke luwih seneng nggunakake asisten swara tinimbang aplikasi seluler lan situs web. Kemampuan kanggo asisten swara kanggo ngerti pangguna manungsa uga kritis; 81% pangguna pengin asisten swara ngerti diksi lan aksene.
  3. Asisten swara bakal ngasilake mupangat kanggo para pengecer lan merek - Merek sing nyedhiyakake pengalaman asisten swara sing apik bakal ngasilake komunikasi bisnis lan komunikasi positif kanthi positif. Laporan kasebut nemokake manawa 37% pangguna asisten swara bakal nuduhake pengalaman positif karo kanca lan kulawarga, lan uga 28% saka non-pangguna saiki pengin transaksi kanthi luwih cepet kanthi merek sawise pengalaman positif. Iki padha karo keuntungan finansial sing serius, amarga konsumen gelem nggunakake 5% luwih akeh kanthi merek sawise pengalaman apik karo asisten swara

Temuan Capgemini yaiku organisasi perdagangan kudu nggawe rencana aksi langsung kanggo ngrancang swara sing didhukung Perdagangan Obrolan Strategi.

Download Kertas

Perdagangan Swara

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing kiriman iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.