Kecepatan: Transformasi Salesforce kanthi Digital kanthi Kapabilitas Transaksional

Kecepetan

Vlocity minangka platform sing nduwe aplikasi cloud saka migrasi data menyang integrasi kantor mburi, penjualan lan layanan omnichannel menyang seluler lan analitik. Vlocity mbantu ngirim pengalaman industri khusus bermutu ing industri ing ngisor iki:

  • Komunikasi
  • Media lan Hiburan
  • Energy lan Utilities
  • Health
  • insurance
  • Government

Ing industri kasebut, interaksi langsung karo pelanggan bisa uga cekak - lan adoh banget. Nanging pengalamane ing pertemuan sing cepet kasebut nemtokake manawa dadi promotor, utawa detractor. Interaksi kudu lengkap, akurat, cepet - lan rampung ing saluran sing dipilih pelanggan. Paling penting, karyawan sampeyan kudu nyambung karo pelanggan a tingkat pribadi - ngeculake nilai merek sampeyan.

kanthi Platform Interaksi Digital Vlocity, pangguna bisa fokus ing pelanggan, tinimbang piranti lunak. Liwat komponen komponen tugas sing kuat - kabeh 100% asli ing Salesforce - Vlocity ngowahi sistem CRM kanthi jero kapabilitas transaksional khusus industri. Kanthi arus pandhuan sing gampang digunakake, sampeyan bakal bisa nggabungake aplikasi, nyepetake pangguna anyar dadi produktivitas, lan nyuda biaya sakabehe kanggo dilayani.

Platform Interaksi Digital Vlocity

buket solusi omniscript 1

  • Omniscript ™ Vokalitas - Kerjane interaksi pelanggan dinamis tanpa kode, lan pasang menyang macem-macem saluran lan piranti. Pandhuan pangguna liwat proses penjualan lan layanan kanthi cepet, tanggapan pribadi, lan integrasi lancar kanggo aplikasi lan data perusahaan. Kanthi Vlocity OmniScript ™, sampeyan bebas ngrancang interaksi pelanggan sing luwih akeh - lan kanthi gampang berkembang interaksi kasebut nalika owah-owahan pasar. Ora ana kode sing larang regane - mung tingkat ketangkasan bisnis anyar.

buket konsol industri 1 1

  • Konsol Industri Kecepetan - Nalika pelanggan nelpon, njupuk tindakan saka Vlocity Industry Console - kanthi kemampuan ngluncurake puluhan aliran pandhuan saka siji kaca. Kanthi UI adhedhasar kertu sing inovatif, nggambarake kesempatan tuwuh, hubungan produk lan riwayat interaksi durung mesthi luwih gampang - sanajan data kasebut disimpen ing njaba Salesforce. Kajaba iku, kanthi template HTML5 lan CSS3 sing cocog karo standar, sampeyan bisa nggawe gaya lan masang fungsi sing padha menyang macem-macem saluran lan piranti.

buket larutan dataraptor 1 1

  • Vlocity DataRaptor ™ - Ngatur struktur data kompleks kanthi asli ing platform Salesforce kanthi pemetaan data deklaratif lan antarmuka REST. Vlocity DataRaptor ™ nyederhanakake integrasi data eksternal - kanthi gampang mbukak, ngekstrak lan ngowahi struktur hirarkis ing format JSON standar - kabeh tanpa kode. Integrasi saiki luwih cepet ditindakake, lan luwih gampang dijaga.

mesin proses buket 1 1

  • Mesin Proses Cepet - Nawarake penawaran pribadi, filter lan nyaranake ngetung tarif lan ragad, nyaranake produk - kabeh adhedhasar aturan sing gampang diatur. Layanan layanan deklaratif sing ngembangake Vlocity nambah fungsi industri sing jero kanggo interaksi pelanggan - nyuda kode, nyederhanakake pangopènan, lan nambah prigel.

karangan solusi klambi seluler 1 1

  • Mobile Vlocity - Aplikasi perusahaan biasane fokus kanggo ngetik informasi babagan formulir, navigasi lan ngirim formulir liyane. Aplikasi Vlocity Mobile beda, luwih gampang lan gampang digunakake. Nampilake kronologi interaksi lan crita sing kedadeyan karo klien. Pangguna bisa cepet ndeleng garis wektu pelanggan lan ngerti apa sing mentas kedadeyan sadurunge rapat klien sabanjure. Peningkatan tag kanggo nambah informasi profil kanthi cepet lan nglaporake telpon ing klien.
  • Wear Vlocity - Wearables mbukak lawang malah luwih suwe sajrone lelungan omnichannel - wayahe dipersonalisasi, disederhanakake, lan trep. Saka promosi sing disesuaikan karo kesempatan dodolan sing ngerti kontekstual, Vlocity Wear mbantu sampeyan ngrancang lan ngirim titik tutul anyar sing transformatif kanggo para pelanggan. Sambungake kanthi lancar menyang data pelanggan kapan wae, ing endi wae nganggo Vlocity Wear. Entuk luwih cepet, résolusi penjualan sing luwih aman kanthi ngakses data langsung, mriksa rencana, lan nuduhake informasi karo pelanggan langsung saka piranti sing bisa dipakai. Efisiensi drive liwat bisnis sampeyan lan modernake proses bisnis kanthi kapabilitas kanggo nyetujoni keputusan, ngirim pangeling, lan liya-liyane.

buket solusi clickstream 1

  • Analytics Clickstream Vlocity - Kanthi Analytics Salesforce platform, Vlocity nggabungake kapabilitas analitik jero karo aplikasi komunikasi kanggo menehi wawasan sing bisa ditindakake kanggo para pelanggan. Saiki perusahaan bisa nyepetake wektu kanggo regane kanthi aplikasi cloud sing spesifik industri sing cerdas sing didhukung dening platform Salesforce Wave Analytics. Ora mung data amba, nanging data paling apik.

Nyuwun Demo Vokalitas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.