Pangoptimal Situs Web Visual: Tambah Sales lan Konversi

optimasi situs web visual

Visual Website Optimizer iku sawijining Alat uji coba A / B sing ngidini para profesional pemasaran nggawe macem-macem versi situs web lan kaca kebangkrutan nggunakake editor klik-tayang banjur klik versi sing ngasilake tingkat konversi utawa penjualan maksimum. Pangoptimal Situs Web Visual uga fleksibel piranti lunak uji multivariat (kebak metodologi faktorial) lan duwe sawetara alat tambahan kaya target tumindak, heatmaps, tes kegunaan, Etc.

  • A / B testing - Nggawe macem-macem versi situs web kanthi antarmuka sing gampang klik-lan-klik.
  • Testing Multivariate - Ngerti apa pangowahan ing situs web sampeyan sing paling penting kanthi nggawe versi lan ngerteni laporan kinerja wektu nyata.
  • Tes URL Pamisah - Misahake lalu lintas ing antarane versi sing beda lan sampeyan bisa ngukur kinerja sing paling apik.
  • Target Target & Perilaku Geo - Pribadhi situs web utawa kaca kebangkrutan miturut saben pengunjung kanggo nambah penjualan.
  • Heatmaps & Clickmaps - Mbayangno ngendi pengunjung ngeklik macem-macem variasi tes. Heatmaps nuduhake sampeyan ing ngendi pengunjung ngeklik lan ing endi sing ora.
  • Tes panggunaan - Yen sampeyan butuh ide tes A / B lan pengin njaluk saran perbaikan kanggo situs web utawa kaca kebangkrutan, takon pangguna Internet saka panel kita.
  • Ngoptimalake Situs Web Seluler & Tablet - Yen sampeyan duwe kaca dhasar utawa kaca web sing digawe khusus kanggo ponsel lan tablet, saiki sampeyan bisa ngoptimalake ing editor sing niru ponsel lan tablet kasebut.

Visual Website Optimizer duwe editor WYSIWYG (Apa sing Sampeyan Entuk) utawa editor HTML lan alat kasebut bisa disebarke tanpa mbutuhake penyebaran TI ... cukup nambah potongan kode lan sampeyan siyap. Plugin nggawe luwih gampang nggabungake platform karo Analytics, Sistem Manajemen Konten (kalebu WordPress) lan Kréta Blanja.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.