Apa Kode Studio Visual minangka Editor Kode OSX Paling Luwih Ing Pasar?

Kode Visual Studio Microsoft

Saben minggu aku melu kanca lan kancaku, Adam Cilik. Adam minangka pangembang sing hebat ... dheweke wis ngembangake kabeh platform pemasaran real estate sing duwe fitur luar biasa - sanajan mung nambah opsi langsung menyang e-mail kanggo agen ngirim kertu pos tanpa kudu ngrancang!

Kaya aku, Adam wis berkembang ing spektrum basa lan platform program. Mesthine, dheweke nindakake kanthi profesional lan saben dina, nanging aku isih suwe saya berkembang saben sawetara minggu. Aku ora seneng kaya biasane ... nanging isih seneng-seneng.

Aku sambat marang Adam yen aku wis nemoni sawetara editor kode taun iki, nanging ora ana sing nikmati. Aku seneng karo editor kode sing visual sing apik - dadi mode peteng iku penting, sing duwe format otomatis kanggo kode, lan inden kode kanthi otomatis, sing mbantu ngenali kesalahan sintaksis, lan bisa uga duwe intelijen supaya bisa otomatis nalika nulis. Dheweke takon ...

Apa sampeyan wis nyoba Microsoft Visual Studio Code?

Opo Aku durung program ing editor Microsoft wiwit nyusun lan berjuang kanggo mbukak C # dasawarsa kepungkur.

Nanging aku nyunting PHP, CSS, JavaScript, lan nggarap MySQL umume wektu ing lingkungan LAMP, ujarku.

Ya… sampeyan bisa nambah ekstensi ing… apik banget.

Dadi, bengi aku ndownload Kode Visual Studio… Lan pancen diunekake. Cepet banget lan apik tenan.

Kode Studio Visual - Ngedit CSS

Kode Visual Studio yaiku freeware lan bisa digunakake ing Windows, Linux, lan macOS. Kasedhiya dhukungan internal kanggo JavaScript, TypeScript, lan Node.js lan duwe ekosistem ekstensi kanggo basa liyane (kayata C ++, C #, Java, Python, PHP, Go) lan runtime (kayata .NET lan Unity ). 

Fitur kalebu dhukungan kanggo debugging, panyorot sintaksis, ngrampungake kode cerdas, potongan, refactoring kode, lan Git sing ditempelake. Sampeyan bisa ngganti tema, trabasan keyboard, lan ton preferensi supaya dadi pilihan sampeyan.

Ekstensi Kode Studio Visual

Paling apik, sampeyan bisa nginstal ekstensi sing nambah fungsi tambahan. Aku bisa gampang nambah PHP, MySQL, JavaScript, Lan CSS perpustakaan lan lagi aktif.

Ekstensi Kode VS ngidini sampeyan nambah basa, debugger, lan alat menyang instalasi kanggo ndhukung alur kerja pangembangan. Model extensibility VS Code ngidini penulis ekstensi plug langsung menyang UI Code VS lan menehi fungsi liwat API sing padha digunakake dening VS Code.

ekstensi populer

Nggawe tampilan ekstensi kanthi ngeklik lambang ekstensi ing Bar Kegiatan ing sisih VS Code utawa Ndeleng: Ekstensi prentah lan sampeyan bisa nginstal ekstensi langsung saka Kode Visual Studio tanpa miwiti maneh app!

Yen sampeyan ngandhani sawetara taun kepungkur yen aku bakal program maneh ing editor Microsoft Code, mesthine aku bakal ngguyu ... nanging aku iki!

Unduh Kode Visual Studio

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.