Pengaruh Serem Crita Online Visual

crito karo gambar

Ana sebab kenapa kita nggunakake akeh perumpamaan ing kene Martech Zone… Kerjane. Nalika konten teks dadi fokus, perumpamaan nyeimbangake kaca lan nyedhiyakake sarana kanggo para pamiarsa supaya bisa ngerteni apa sing bakal kedadeyan. Perumpamaan minangka strategi sing ringkih nalika ngembangake konten sampeyan. Yen sampeyan durung nyoba - coba nyedhiyakake gambar kanggo saben dokumen, postingan utawa kaca ing situs sampeyan sing mbantu pengunjung nyebar informasi.

M Booth nyusun data prilaku paling anyar babagan konten visual ing media sosial, lan digandhengake karo Cukup Ngukur kanggo riset keterlibatan lan nuduhake kebiasaan ing 10 kaca merek Facebook paling dhuwur. Ing semangat nyritakake visual, kita nyimpulake temuan kanthi infographic. Putusan kasebut - Citra aturan ing media sosial.

VisualStorytellingInfographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.