Cara Efektif Nggunakake Crita Visual kanggo Brand Sampeyan ing 2015

crita crita visual 2015 infographic

Dene tembung rangkep crita visual bisa uga anyar, ide pemasaran visual ora. 65% populasi umume sinau visual, lan ora rahasia manawa gambar, grafis lan foto minangka sawetara konten sing paling disenengi ing jejaring sosial.

Pemasar duwe pemasaran visual kanthi luwih maju kanthi ngembangake lan ngasah konsep crita visual ing ngendi kita nggunakake perumpamaan kanggo nyritakake.

Napa Crita Visual bisa ditindakake?

Ilmu nyritakake babagan noggins sing bisa dienggo gambar. Meh setengah otak kita melu ngolah visual, napsirake visual kurang saka 1/10 detik.

Sampeyan ngerti apa sing ditresnani otak kita? Crita. Kita ora bisa ngrewangi. Kita kepeksa ngatur informasi dadi narasi.

Infographic iki, diprodhuksi dening manajemen aset digital perusahaan Widen, nyedhiyakake sawetara statistik lan tips babagan crita visual lan carane nggunakake kanggo bisnis.

Mangkene sawetara sorotan saka infographic

  • Artikel sing ngemot gambar entuk 44% luwih akeh tampilan tinimbang artikel tanpa.
  • Pangguna sing ngeklik foto wong asli 200% bisa uga didol.
  • Gambar kalebu 93% kiriman sing paling narik kawigaten ing Facebook (munggah saka 83% ing 2012).
  • Tweet kanthi gambar nampa 150% luwih akeh retweet.

Elemen visual ora mung nyebabake keterlibatan sing luwih gedhe, nanging uga mbantu para pamirsa ngeling-eling konten sampeyan kanthi luwih dawa.

Gulung kanggo maca 14 tips praktis kanggo crita visual, lan nuduhake sawetara crita sukses crita visual ing bagean komentar ing ngisor iki.

Infographic Crita Visual Visual 2015

One comment

  1. 1

    Gagasan apik ing kene! Infografis bisa menehi informasi lan nyenengake nalika diwaca - nanging mung yen digunakake kanthi efektif lan digawe kanthi apik. Aku mikir sing siji iki conto sing apik! Matur nuwun kanggo nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.