Desain Ora Bisa Nylametake Konten Gagal

Kekuwatan Konten Visual

Iki kuotasi sing apik banget saka Edward R. Tufte, panganggit saka Tampilan Visual Informasi Kuantitatif, ing infographic iki saka OneSpot.

Meh saben dina, kita nggawe infographic kanggo diterbitake karo pamirsa. Kita maneh saben wong lan kita golek sawetara elemen dhasar:

  • Desain sing apik lan apik.
  • Ndhukung data.
  • Crita sing menarik lan / utawa saran sing bisa ditindakake.

Umume infografis sing kita tolak mung kiriman blog sing ana sing ngrancang desain sing apik. Infografis ora mung gambar sing apik. Dheweke kudu tampilan informasi visual sing ora bisa diterangake liwat teks. Tema utawa crita ing mburine infographic kudu nggambar kanthi tliti kanthi tliti sing mbantu pamirsa ngerti lan njaga informasi sing diwenehake. Lan elemen data kudu nyengkuyung crita sing diwenehake - supaya pengamat ngerti pengaruh masalah lan / utawa solusi.

Amarga sukses epik ing Pinterest lan Instagram, web visual wis dadi alat sing kuat lan penting kanggo para pemasar konten. Delengen kenapa otak kita kepengin gambar lan nemokake alat sing migunani kanggo nuntun sampeyan nggawe konten visual sing apik banget tanpa tim desainer lan direktur seni ing mburi sampeyan. Erica Boynton, OneSpot

Infographic mbukak pemasar konten liwat macem-macem strategi - kayata foto, tipografi, diagram lan grafik, warna, simbol, ikon, video lan infografis - sing mbantu nyebarake crita kanthi visual. Lan dheweke nyedhiyakake data dhukungan!

daya visual

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.