Napa Gunakake Konten Visual ing Media Sosial?

kenapa nggunakake konten visual

B2B Marketing Infographics bubar nggawe infographic kanggo ndeleng sawetara sing menarik statistik saka Heidi Cohen nggunakake konten visual ing pemasaran media sosial. Statistik sing disedhiyakake narik kawigaten manawa ana strategi sosial sing ditindakake perusahaan sampeyan saiki kudu didominasi visual.

  • Penerbit sing nggunakake infografis minangka gaman pemasaran bisa ningkatake lalu lintas nganti 12%. Foto disenengi kaping pindho luwih saka nganyari teks ing Facebook.
  • 94% luwih total tontonan rata-rata kepincut karo konten sing ngemot gambar sing apik tinimbang konten tanpa gambar.
  • 67% konsumen nganggep gambar sing jelas lan rinci penting banget lan nggawa bobot luwih akeh tinimbang informasi produk, deskripsi lengkap, lan rating pelanggan.
  • 60% konsumen luwih seneng nimbang utawa ngubungi bisnis sing gambar ditampilake ing asil telusuran lokal.
  • Tambah keterlibatan 37% dialami nalika kiriman Facebook kalebu foto.
  • Tambah 14% tampilan kaca katon nalika siaran pers ngemot foto. (Dheweke mundhak nganti 48% nalika foto lan video kalebu.)

Ngapa-nggunakake-visual-konten-ing-sosial-media-marketing-final

One comment

  1. 1

    Aku setuju, kadang-kadang wong seneng ngrungokake liyane tinimbang maca. Napa maca artikel 2000 tembung yen ana sing bisa nggawe video babagan iki lan ngringkes apa sing arep diandharake ing artikel kasebut.
    Foto uga bisa nggawe konten sing luwih apik. Apa sampeyan luwih seneng maca artikel 3000 tembung utawa luwih seneng maca artikel 3000 tembung kanthi akeh gambar. Wangsulane gampang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.