Mangkene 10 Cara Sampeyan Bisa Nambah Keterlibatan karo Konten Visual

jinis konten visual

Strategi utama ing desain ulang lan integrasi sosial yaiku fokus ing konten visual. Nuduhake infografis kualitas ing situs iki wis saya rame lan ngidini aku ngrembug konten ing saben bagean. Infographic saka Canva iki ora beda - mlaku kanthi cara liya kanggo nggawe konten visual. Lan aku seneng banget karo saran penting sing diwenehake:

Konten visual menehi pemerintahan gratis kanggo ngatur pesen, nggunakake teknik lan medium sing beda kanggo pesen sampeyan, alat sing migunani banget.

Diferensiasi minangka kunci online. Nalika nulis artikel sawise artikel, kita kudu kerja keras mbedakake saka ewu artikel liyane sing diterbitake saben dina ing saindenging web. Tambahake siji visual utama, lan artikel kasebut bakal menehi kesan anyar kanggo pengunjung. Ora mung iku, ing panduman artikel kasebut mundhak kanthi cepet.

Ing infographic iki, Canva nuduhake sampeyan 10 Jinis Konten Visual Apik tenan merek sampeyan saiki kudu nggawe:

  1. Foto sing Nggoleki Mripat - 93% pembeli ujar manawa gambar minangka faktor penentu # 1 nalika tuku produk.
  2. Kertu Kutipan sing Inspirasi - Kutipan nggambarake angka, gampang digawe, lan bisa dituduhake.
  3. Telpon kuwat kanggo tumindak - 70% bisnis ora duwe panggilan tumindak, sanajan pamirsa pancen kudu tumindak.
  4. Gambar Branded - Nggunakake gambar rinci lan merek bisa mbantu 67% luwih akeh perhatian para pamirsa.
  5. Visualisasi Data sing Apik - 40% wong nanggapi lan ngerti informasi visual luwih apik tinimbang teks biasa.
  6. Video Makarya - Mung 9% bisnis cilik sing nggunakake, nanging 64% konsumen luwih cenderung tuku sawise nonton video.
  7. Tips, Trik, lan Cara Cara - Nyedhiyakake nilai lan panggunaan kanggo produk sampeyan lan mbantu mbangun panguwasa.
  8. Screenshot Informasi - 88% wong maca ulasan kanggo nemtokake kualitas bisnis, njupuk tangkapan layar ulasan sampeyan!
  9. Pitakon sing Nggawe Pikiran - Nyengkuyung supaya nuduhake, obrolan, keterlibatan lan kesadharan merek.
  10. Infographics - Ana sebab kenapa DK New Media ngasilake akeh infografis kanggo klien kita! Dheweke kaping 3 luwih bisa dituduhake lan bisnis sing nggunakake infografis nglaporake bathi 12% luwih dhuwur tinimbang sing ora.

10 Jinis Konten Visual

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.