Komunikasi Visual berkembang ing papan makarya

komunikasi visual

Minggu iki, aku ana ing rong rapat karo macem-macem perusahaan minggu iki sing komunikasi internal dadi fokus obrolan:

  1. Pisanan yaiku Sigstr, an alat marketing teken email kanggo ngatur tapak asma email ing perusahaan. Masalah utama ing organisasi yaiku para karyawan fokus marang tanggung jawabe lan ora mbutuhake wektu kanggo komunikasi merek kanthi eksternal menyang prospek lan pelanggan. Kanthi ngatur tapak asma email ing kabeh organisasi, Sigstr mesthekake manawa kampanye utawa penawaran anyar disampekake kanthi visual marang kabeh wong sing nampa email.
  2. Sing nomer loro yaiku Dittoe PR, kita tenan hubungan masyarakat, sing muni pentinge slack ing organisasi. Kanthi puluhan pramuka rekan PR, dheweke asring nemokake kesempatan ing klien. Slack dadi instrumental ing tim nambah asil karo klien.

Amarga perusahaan ngowahi luwih akeh sumber daya babagan loyalitas lan retensi pelanggan, dheweke uga pengin bisa fokus fokus karo keselarasan lan eksekusi pemasaran ing saindenging organisasi. Paling ora, keselarasan penjualan lan pemasaran kritis ... lan kabeh ana hubungane karo komunikasi.

Ing masarakat saiki, para karyawan saiki wis biasa komunikasi instan lan luwih seneng nampa tanggepan, dudu regane triwulanan. Sinau babagan komunikasi visual sing kuat lan kepiye bisnis global ndorong produktivitas lan konektivitas kanthi ngrampungake.

Dashboard minangka elemen kritis kanggo komunikasi internal, real-time, lan teknologi liyane sing nyebabake pasar sing nggabungake macem-macem feed data ing platform visual banget. Visual penting:

  • 65% wong sinau visual
  • 40% wong nanggapi luwih apik nalika visual ditambahake tinimbang teks dhewe
  • 90% informasi sing ditularake ing otak visual
  • Konten sing ngemot visual ngasilake keterlibatan 94% luwih akeh
  • 80% milenial luwih seneng nampa umpan balik kanthi nyata

Hoopla minangka alat penyiaran kinerja kanggo ningkatake keterlibatan lan komunikasi karo data langsung, papan pamimpin, gamifikasi lan pangenalan. Dheweke ngasilake infographic iki, Evolusi Komunikasi ing Papan Kerja.

Komunikasi Visual ing Papan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.