Apa Sampeyan Masang 3 Gaya Learning?

Situs, email lan blog alami visual lan malah interaktif kinestetik karo pangguna. Yaiku ... sampeyan bisa ndeleng (visual) lan sampeyan bisa sesambungan (kinestetik) karo konten kasebut. Apa sing paling akeh situs, kalebu Martech Zone, ora apike mangan pamireng, Sanadyan.

3 Gaya Pembelajaran

  1. visual - umume sing sinau visual. Dheweke seneng maca lan utamane sinau nalika konten kasebut didhukung dening diagram lan gambar.
  2. Kawicaksanan - Ana segmen populasi sing ora bisa sinau liwat visual ... kudu bener krungu informasi kanggo ngerti. Nada swara lan inflasi penting banget.
  3. Kinestetik - sawetara wong ora sinau liwat maca utawa ngrungokake ... dheweke sinau liwat interaksi. Sanajan blog ngidini jinis komunikasi iki, ana kesempatan tambahan kanggo nguatake liwat jajak pendapat, kuesioner, tayangan slide lan aplikasi liyane.

Minangka perusahaan, kudu ana upaya pemasaran online feed telung gaya pembelajaran kasebut. Baleni konten ora bakal menehi feed kanggo pamirsa pamirsa - sampeyan kudu menehi sarana supaya bisa ngrungokake konten supaya bisa ngerteni. Iki sebabe akeh landing page cheesy ing web sing nggabungake video, teks lan sawetara jinis interaksi.

Dheweke ora mung nyoba nutupi kabeh pangkalane ... dheweke siyap kanggo pamirsa auditory sing langsung mlumpat menyang video utawa sing sinau kinestetik sing langsung menyang interaksi.

Pramila kita terus nggedhekake jangkauan Martech Zone liwat kita pertunjukan radio, kita Video Youtube, kita mobile aplikasi, lan kita infographics.