Kunjungan munggah 25% Wiwit Nggawe Rancang Ulang

desain lalu lintas munggah

Kita isih durung duwe Martech Zone persis kaya sing dikepengini, nanging desain anyar wis sukses banget. Lalu lintas menyang situs kasebut mundhak luwih saka 25% karo tampilan kaca luwih saka 30%. Ora kalebu lalu lintas tambahan sing dialami saka buletin mingguan anyar (lengganan ing ndhuwur).
desain lalu lintas
Desain terus diremehake minangka sarana kanggo nambah lalu lintas menyang situs sampeyan. Wong sing ora bakal mbayar dhuwit kanggo desain apik, meh padha mbantah babagan investasi ing desain profesional. Pancen ora ngono.

Desain sing apik yaiku investasi sing apik kanggo perusahaan sampeyan. Kanca kita, Carla Dawson (4 Desain Dogs), ngrancang pengulangan blog iki. Aku njaluk sesuatu sing resik sing kalebu logo. Kita wis nggawe sawetara pangaturan wiwit diluncurake, nanging tata letak sing resik lan jelas persis kaya sing dienggo.

Kita uga nggabungake Thumbnail Kiriman WordPress menyang template blogging kita lan nambah a plugin kanggo ngasilake gambar cilik post kanthi otomatis saka gambar pertama ing postingan blog. Kanthi cara iki, aku ora kudu nglatih kabeh blogger babagan cara nggunakake fitur kasebut.

Uga, tema kalebu pariwara dinamis adhedhasar kategori kiriman blog utawa kaca kategori utama. Yen sampeyan durung mriksa, sampeyan bisa ndeleng saben kategori utama ing pandhu arah utama: Analytics, blogging, email Marketing, Mobile Marketing, Search Engine Marketing, Marketing Social Media lan Teknologi.

Sawise ora tau duwe sponsor resmi, kita uga wis nutup 2 sponsor! Emailium nyengkuyung postingan Email Marketing lan GetApp menehi sponsor kiriman Teknologi kita! Matur suwun khusus iSocket kanggo sistem manajemen iklan sing hebat.

Aja ngremehake investasi ing desain anyar. Aku seneng menehi katrangan manawa kabeh isine konten - nanging kasunyatane yaiku cara konten sing dibingkai lan ditampilake meh padha penting.

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Aku isih wis biasa karo tampilan anyar, amarga aku kepenak ana ing endi kahanane. Nanging amarga, 75% pengunjung umume anyar, luwih penting pengunjung anyar seneng situs kasebut, lan adhedhasar nomer sing sejatine katon apik!

    Saiki kita lagi ngrancang desain ulang situs: http://www.roundpeg.biz lan bakal mriksa luwih rinci babagan pangowahan sampeyan kanggo ndeleng apa sing bisa disinaoni saka sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.