Cara Nulis Konten ing endi Pengunjung Nemtokake Nilai Sampeyan

Nilai

Preduli saka price, regane mesthi ditemtokake dening pelanggan. Lan asring, nilai kasebut bakal gumantung kepiye pelanggan nggunakake produk utawa layanan sampeyan. Akeh vendor piranti lunak utawa layanan (SaaS) nggunakake sade adhedhasar regane kanggo nemtokake regane. Yaiku, tinimbang menehi rega tarif saben wulan utawa tarif adhedhasar panggunaan, dheweke bisa kerja bareng karo pelanggan kanggo nemtokake nilai platform sing bisa diwenehake banjur bisa ngasilake rega sing padha kanggo loro pihak.

Mangkene conto… pemasaran email. Aku bisa ndhaptar siji layanan pemasaran email kanthi rega $ 75 saben wulan utawa nggunakake layanan utama kanthi $ 500 saben wulan. Yen aku ora promosi email lan gunakake kanggo nganyarke, entuk utawa njaga pelanggan, $ 75 saben wulan regane sithik lan bisa uga ana banget dhuwit kanggo nglampahi. Yen aku nggunakake layanan $ 500 saben wulan lan mbantu nggawe olahpesen, mbantu aku ngetrapake kampanye kanggo penjualan, akuisisi lan retensi ... Aku bisa sukses nggunakake email kanggo ngeterake atusan ewu dolar. Iki regane larang banget lan regane dhuwit sing dibayar.

Ana sebab kenapa para pemasar nggunakake persentasi ing presentasi kasebut kanggo menehi bukti yen nambah rega produk lan layanane. Yen aku pindhah menyang produk sampeyan lan bisa ngirit 25% kanggo pambayaran, kayata, ateges ewonan dolar kanggo bisnis. Nanging yen bisnis sampeyan mbayar mayuta-yuta dolar, regane produke luwih dhuwur tinimbang bisnis sampeyan tinimbang tambang.

Pemasar asring nggawe kesalahan nalika netepake a proposition nilai unik sing nemtokake nilai subyektif adhedhasar panemune. Iki bisa nyebabake jurang pangarepan ing antarane apa sing sampeyan kira regane lan apa sing dikatutake pelanggan babagan regane sampeyan. Contone: Kita kerja bareng karo akeh klien babagan Optimisasi Mesin Telusuran. Klien sing duwe platform padhet, marketing agile lan proses pangembangan, lan bisa ngetrapake pangowahan sing penting kanggo nanggepi panjaluk mesin telusuran sing entuk nilai sing luar biasa saka layanan kita. Klien sing ora ngrungokake, ora ngetrapake pangowahan, lan nantang saran supaya asring nandhang sangsara lan ora sadhar babagan regane sing bisa diwenehake.

Nalika nulis konten pemasaran, ana strategi sing bakal mbantu:

  • Gunakake persentase ing laporan nilai sampeyan supaya pengunjung nindakake matématika lan ngetung tabungan lan paningkatan ing laporan penghasilan tinimbang para pelanggan.
  • Nyedhiyakake skenario kasus panggunaan, studi kasus, lan praktik paling apik sing mbantu pengunjung nemtokake nilai kanggo organisasi kasebut.
  • Nyedhiyakake konten sing langsung ngobrol karo industri tartamtu, jinis perusahaan, lan pamirsa supaya pengunjung bisa nemokake kamiripan konten lan bisnis sampeyan dhewe.
  • Menehi testimoni saka macem-macem pelanggan, judhul lan jabatane ing perusahaan, supaya sing nggawe keputusan sing cocog karo judhul lan posisi kasebut bisa dingerteni.

Sawetara wong percaya manawa pemasaran lan adol adhedhasar nilai kasebut apike ngapusi. Dheweke percaya manawa kabeh wong kudu mbayar rega sing padha. Aku sejatine bakal mbantah kanthi suwalike. Perusahaan sing duwe rega rata-rata ora dianggep pelanggan lan kepiye bisa nggunakake produk lan layanan sampeyan. Malah luwih elek - pemasaran sing njamin kunjungan, rangking, penghasilan, lsp pancen elek. Iki minangka transaksi sing ana ing ngarep, dhuwit supaya sampeyan mbuwang dhuwit lan lunga yen ora entuk asil sing dijanjekake. Luwih becik aku kerja bareng vendor sing ngrungokake aku, ngerti sumber dayaku, ngerti kabutuhanku, lan kerja kanggo nyayakake rega sing cocog karo anggaranku lan nyedhiyakake regane sing dakkarepake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.