Vision6 Nggabungake Eventbrite kanggo Undhangan lan Manajemen Dhaptar Tamu

Konfirmasi Email Acara

Vision6 nduweni integrasi anyar karo platform teknologi acara, Acara iki, kanggo para pemasar supaya bisa ngatur undhangan lan komunikasi acara kanthi gampang. Platform kasebut ngidini sampeyan:

  • Gawe Undhangan - Gawe undhangan acara sing apik lan khusus sing bakal ngesanake para tamu.
  • Nyinkronake Tamu - Dhaptar tamu acara sampeyan nyelarasake langsung saka Eventbrite supaya gampang komunikasi ing saben tahap.
  • Otomatis - Siapke seri supaya gampang ngatur registrasi, pangeling lan tindak lanjut acara.

Kanthi nyinkronake data kehadiran, gampang banget kanggo ngatur registrasi tamu lan komunikasi acara. Vision6 mbantu para pelanggan miwiti acara kanthi template undhangan unik sing sampurna kanggo acara apa wae. Kanthi akeh template sing bisa dipilih, para pelanggan bisa ngirim undhangan sing berdampak tinggi sajrone sawetara menit. Editor seret-lan-gulung nggawe gampang nggawe undhangan profesional sajrone menit, sanajan kanggo pamula.

Wawasan Email Eventbrite6

Sawise nggawe acara ing Eventbrite, pelanggan bisa langsung milih acara aktif saka menu molor ing njero Vision6. Rincian tamu kanthi otomatis diimpor nganggo sinkronisasi wektu nyata sing tetep ana perubahan lan registrasi anyar. Ngirim komunikasi acara kanthi tepat wektu kaya konfirmasi, pangeling lan rincian dina-acara minangka angin sepoi-sepoi.

Aku seneng banget karo integrasi anyar. Minangka perancang acara profesional, nggawe uripku luwih gampang. Aku ora bakal luwih seneng! Lisa Renneisen, salah sawijining pendiri Konferensi sing Padhang

Kanthi nggabungake tiket karo pelaporan lan metrik, pelanggan bisa kanthi gampang nglumpukake umpan balik acara lan ngilangi data anyar taun ngarep. Manajer lan pemasar acara bisa fokus karo sing paling penting - nggawe acara sing ora bisa dilalekake.

Email Eventbrite ing Sistem Vision6

Pelanggan wis njaluk supaya kita nambah manajemen acara dadi campuran suwene. Kita seneng banget bisa bermitra karo pimpinan industri kaya Eventbrite supaya para pelanggan bisa njupuk acara menyang level sabanjure. Mathew Myers, CEO Vision6

Kunjungi Halaman Eventiteite Vision6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.