Vision6: Solusi Otomatisasi Pemasaran Perusahaan sing Terjangkau, Bisa Disesuaikan

vision6 otomatisasi pemasaran

Perusahaan pemasaran email paling gedhe ing Australia saiki ngembang menyang Amerika Serikat, nawakake solusi pemasaran tingkat perusahaan sing bisa disesuaikan kanggo perusahaan lan agensi pasar menengah kanthi rega sing terjangkau. Vision6 minangka solusi otomasi pemasaran email terintegrasi sing dibangun kanggo para pemasar lan agensi. Vision6 nggabungake otomatisasi email, SMS, formulir lan media sosial ing antarmuka sing gampang digunakake.

Ewonan agensi digital kalebu Clemenger BBDO Australia, uga tim pemasaran internal ing perusahaan kalebu Audi Sydney, BMW Brisbane, Royal Society for Prevent of Cruelty of Animals (RSPCA) lan akeh departemen pamrentah, ngandelake Vision6 kanggo target pamirsa kanthi email sing canggih lan canggih sing dipicu dening tumindak pelanggan.

Vision6 Seret lan Selehake Pembuat Email

Pemasaran Email duwe ROI paling dhuwur ing saluran pemasaran digital, lan bisnis kanthi kinerja dhuwur nuntut platform sing sederhana, nanging terjangkau. Iki nyebabake pasar AS dadi salah siji sing paling kompetitif kanggo panyedhiya solusi pemasaran, utamane ing taun-taun pungkasan. Kita bangga nggawa salah sawijining solusi sentris pangguna sing paling intuisi sing kasedhiya ing pasar AS. Mathew Myers, pendiri Vision6

Fitur Otomatisasi Pemasaran Vision6

  • Otomatis Email Lanjut - Turbo ngisi generasi utama kanthi nyiyapake kampanye ngasuh email sing dirancang kanggo ngowahi prospek dadi pelanggan sing mbayar. Gawe alur kerja email khusus otomatis.
  • Seret banjur Selehake Editor - Gawe lan edit email sing digoleki profesional kanthi klik, seret banjur selehake. Minangka pendekatan bebas stres kanggo nyunting template.
  • Cithakan sing Ponsel Ramah - Pilih template HTML responsif sing dirancang profesional sing katon apik ing saben piranti.
  • Konten Dinamis - Nambah asil email kanthi ngatur konten email sing nggunakake karakteristik data. Tampilan spreadsheet Vision6 nggawe segmen data dadi gampang.
  • Tes email - Powered by Litmus, nyoba lan pratinjau email liwat 45 kothak mlebu lan gampang ngaso, ngerti bakal katon apik.
  • Formulir Web - Tambahake formulir menyang situs web lan media sosial lan wiwiti ngoleksi petunjuk. Gawe formulir web kanthi gampang kanggo cocog karo merek sampeyan. Editor Vision6 dadi gampang kanggo nambah gambar lan ngatur formulir sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
  • integrasi - Gampang otomatis tugas liwat integrasi. Sambungake marketing email karo atusan aplikasi kalebu Google Analytics, WordPress lan Facebook.
  • Pelaporan Interaktif lan Klik Peta - Laporan visual lan rinci nyedhiyakake wawasan penting babagan prilaku pelanggan. Tonton asil kampanye email sampeyan mbukak langsung lan deleng sapa sing maca email sampeyan ing desktop vs piranti seluler.

Peta Wawasan6 Heatmap

Daftar Gratis karo Vision6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.