Pangukuran sing Katon: Video lan Media sing Entuk

langkah katon

Pangukuran sing Katon nyedhiyakake agensi lan merek gedhe kanthi kesempatan kanggo nyebarke kontene menyang pamirso sing relevan. Platform kasebut tekan luwih saka 380 yuta pamirso video saben wulan. Nganti saiki, dheweke wis ngukur 3 triliun tampilan video, luwih saka 500 yuta video, lan uga luwih saka 10,000 kampanye iklan video.

Ukuran sing Katon ngirim iklan video adhedhasar pilihan sing tepat kanggo wong sing tepat ing wektu sing tepat ing penerbit sing bener, ngewangi pengiklan merek nglawan fragmen media nalika ngoptimalake pamirsa sing entuk.

Pangukuran sing Katon pancen wis nemokake metrik sing bisa ditindakake sing diakreditasi dening Dewan Rating Media, klompok industri sing audit lan akreditasi layanan pangukuran media:

  • Reach Sejati ™: Metrik kinerja akreditasi MRC pertama ing donya kanggo media sing mbayar, duwe, lan entuk.
  • Bagéan Pilihan ™: Metrik sing paling apik kanggo ngukur kinerja merek relatif ing video adhedhasar pilihan.
  • Keterlibatan Video: Metrik kinerja sing nuduhake cara wong sesambungan karo konten video merek.

Pangukuran sing Katon nangani kampanye video kanggo akeh pengiklan sing paling berpengaruh ing donya, kayata P&G, Ford, Microsoft, lan Unilever, uga agensi media kaya Starcom MediaVest, Mindshare, lan Omnicom, Visible Measures duwe posisi tunggal ing industri video.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.