Visibilitas lan Ganjaran liwat Pengaruh

Screen Shot 2012 03 27 jam 11.41.17 AM

Sugeng kanca kita, Mark Schaefer, sing bubar diwawancarai ing CBS babagan bukune sing anyar, Pengaruh Undhang-undhang: Kekuwatane Revolusi Klout, Skor Sosial, lan Pemasaran Pengaruhe. Kita wis wawancara hebat karo Mark Schaefer sawetara minggu kepungkur ing acara radio.

Salah sawijining kunci ing wawancara sing aku ngormati yaiku semangat Markus supaya media sosial nyedhiyakake sapa wae kanthi kesempatan kanggo entuk visibilitas lan entuk hadiah adhedhasar pengaruhe. Yaiku sing kita ngajari wong liya saben dina. Yen sampeyan ahli subyek utawa profesional ing bidang tartamtu, utawa duwe produk sing luar biasa, web nyedhiyakake platform sing duwe kemungkinan tanpa wates kanggo mbantu sampeyan nggunakake produk utawa keahlian kasebut lan menehi hadiah kanggo sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.