Checkout Single ing Visa minangka Pemenang!

checkout visa

Login siji wis kabukten efektif ing papan - bisa nggunakake login sosial kanggo ngrampungake formulir landing page, utawa saiki kanthi nggunakake teknologi pembayaran kanggo ngonversi pelanggan kanthi cepet. Visa nawakake tandha siji ing sistem sing diarani Visa Checkout sing wis duwe adopsi sing jembar.

Kanthi tuwuh kanthi cepet sajrone 10 wulan pungkasan, Visa Checkout wis ndeleng tarif adopsi lan obrolan sing signifikan. Dheweke bakal miwiti kampanye co-marketing lan pariwara gedhe musim panas iki. Nganti saiki, dheweke pancen wis sukses ing industri.

  • 4 yuta akun pelanggan
  • Luwih saka 125,000 pedagang gedhe lan cilik
  • 260 mitra institusi finansial

Ing panliten comScore anyar (pirsani ing ngisor iki), dicethakaké manawa para pedagang Visa Checkout wis ndeleng rata-rata tingkat konversi 69% kanggo pangguna sing wis ana nggawe tuku. Iki 66% luwih dhuwur tinimbang tarif konversi sing dilaporake kanthi checkout online tradisional

Pesenan rata-rata sing ditrapake karo Visa Checkout yaiku 7% persen luwih dhuwur tinimbang pesenan sing digawe ing situs ritel lan lelungan kanthi opsi pembayaran liyane. Laporan kapisah dening Millward Brown nemokake manawa 95% pelanggan Visa Checkout ujar ndaftar gampang lan 96% ujar rasane aman nggunakake.

Visa uga bakal nggawe kampanye co-marketing lan pariwara penting kanggo miwiti musim panas.

Visa Checkout

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.