VIRURL: Konten sing Disponsori lan Berbagi Sosial sing Dibayar

virurl

Kita mbayar sawetara distribusi konten lan mbayar pariwara lan urip. Penting kanggo nggawe konten kita ing ngarepe luwih akeh pamirsa - lan kita nemokake manawa panempatan berkualitas tinggi menehi kita pengunjung sing apik lan cocog sing tetep. Nalika Facebook nambah promosi kanthi mbayar, Google terus nyusut real estate organik, lan mesin telusuran terus nglawan taktik saka para profesional SEO sing ngapusi, panyedhiya konten dadi sudhut supaya bisa mbayar alternatif liyane.

Aku kuciwo yen ngomong kaya ngono. Aku seneng demokratisasi Internet lan kekuwatane kanggo ngasilake asil kanggo bocah cilik sing ora bisa melu kompetisi kanthi kompetisi gedhe. Saiki, isih ana perusahaan cilik sing bisa nggawe online kanthi gedhe - nanging amarga properti Internet katon bisa ngasilake dhuwit saben kesempatan, kesempatan kasebut saya suda lan akeh kesempatan promosi mbayar luwih akeh.

VIRURL minangka strategi sing beda. Tinimbang mbayar sumber daya kasebut kanggo promosi informasi sampeyan, VIRURL nambah kesempatan kanggo pengaruh sosial supaya entuk bayaran kanggo nuduhake link karo jaringan.

VIRURL nyebar artikel lan video sing disponsori ing web liwat situs web populer lan wong sing berpengaruh. Platform mandhiri kita ngidini produsen media online nggawe kampanye pariwara asli kanthi sawetara klik. Iklan VIRURL disindikasi liwat jaringan penerbit situs web lan pengaruh media sosial sing akeh lan saya akeh, sing nambah konten mitra kanggo jutaan wong sing wis melu aktif.

Konten sing disponsori VIRURL disindikasi liwat rong klompok pangguna:

  1. Penerbit situs web, sing dadi host widget VIRURL ing situs kasebut kanggo nyedhiyakake pamirsa kanthi konten disponsori sing relevan saka jaringan VIRURL.
  2. Pengaruh sosial, sing nuduhake link VIRURL karo para pengikut media sosial lan pembaca blog sing khusus. VIRURL ngaku duwe 110,000 influencer sing wis mlebu.

Cathetan: Kita nyoba VIRURL lan nggunakake Link Sponsor ing kiriman iki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.