Kapan Konferensi Online Sabanjure Sampeyan?

Depositphotos 24369361 s

Sawetara perusahaan sing aku kerjakake, utamane bisnis menyang bisnis (B2B) ndeleng sawetara asil sing luar biasa lan ngasilake investasi kanthi nggunakake acara virtual lan tradeshow. Wis suwe aku pengin ngirim babagan pemasaran acara virtual, lan bubar bisa ngobrol Ora adil, acara virtual terkemuka, tradeshow virtual lan panyedhiya pameran lowongan kerja online kanthi online.

Unisfair nawakake Software total minangka platform Layanan, kalebu piranti lunak konferensi, piranti lunak webcasting, obrolan online, koleksi timbal, lan alat pelaporan. Ora kaya konferensi tradisional sing angel nglacak para pamiarsa, konferensi virtual ngidini sampeyan nglacak kabeh! Saliyane nyuda biaya per timah, akeh perusahaan sing nganakake konferensi virtual dadi tanggung jawab lingkungan.

Ing survey awal taun iki, Unisfair nemokake 48 persen pemasar sing bakal nambah panggunaan acara virtual ing taun ngarep. Alasan sing paling populer kanggo nggunakake acara virtual yaiku ngluwihi jangkauan pemasaran (32 persen) lan nambah volume timbal (15 persen).

Media Bisnis Amerika wis nglaporake manawa 75% pembuat keputusan bisnis sing disurvei ujar yen dheweke melu telung utawa luwih acara adhedhasar Web sajrone 12 wulan kepungkur. Marketing Sherpa nglaporake rapat virtual wis nambah 37% minangka sumber informasi sajrone paruh pertama taun 2009. Anggaran lelungan sing luwih ketat, jaringan sosial bledosan lan telusuran alat generasi anyar wis nggabungake kanggo pertumbuhan cepet iki.

Ariba minangka salah sawijining duweke Unisfair crita sukses. Ariba minangka perusahaan manajemen global sing sadhar yen ekonomi bakal menehi pengaruh marang wong sing lelungan menyang konferensi sabanjure. Nggunakake platform Unisfair, dheweke pindhah konferensi fisik kanthi online lan entuk manfaat banget, ngasilake 2,900 pendaftar, 1,618 peserta, 4,000 unduhan, 5,200 kunjungan booth, 538 obrolan diwiwiti lan 1,078 pesen! Iki keterlibatan sing apik!

3 Tips kanggo Pemasaran Acara Virtual

Joerg Rathenberg, direktur pemasaran senior kanggo Unisfair, nyedhiyakake tips babagan pemasaran acara virtual ing ngisor iki:

  1. Sadurunge acara: Miwiti siyap luwih dhisik, kaya konferensi utawa acara fisik. Priksa manawa sampeyan duwe rencana generasi pamirsa sing apik. Kreatif lan nyoba supaya pengalaman bisa digunakake. Contone, kirim paket acara kanthi materi konferensi kayata kaos menyang para pendaftar yen sampeyan ngisi biaya kanggo acara kasebut. Nyedhiyakake pancing kanggo jejaring sosial sing ngidini para pendaftar bisa nuduhake undhangan karo komunitase. Priksa manawa ngemot konten sing nyenengake karo pamicara sing bisa narik kawigaten wong akeh. Konten sing apik minangka kunci acara virtual sing sukses! Priksa manawa para pendaftar duwe wektu wiwitan ing tanggalan prospek.
  2. Sajrone acara kasebut: Cekak sesi sampeyan dadi luwih cilik - sajrone acara virtual, wong ora duwe perhatian sing padha karo pamiarso fisik. Kita nemokake manawa 20 menit dawane paling apik. Priksa manawa speaker sampeyan kasedhiya kanggo ngobrol ing ruang jaringan. Nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo sesambungan, jaringan lan sambung. Jajak Pendapat lan integrasi media sosial kanggo nggawe rame lan njupuk suhu kanggo acara sampeyan. Laporan wektu nyata bakal ngandhani apa sing kedadeyan. Gunakake pesen kanggo ngarahake wong menyang tumindak. Nyedhiyakake insentif kanggo pamiarso kanggo melu, kayata kontes utawa gambar.
  3. Sawise Acara: Acara virtual kanthi cepet berkembang dadi platform keterlibatan virtual sing mesthi aktif. Kabeh konten sampeyan, kalebu Q&A, kudu langsung kasedhiya nalika dikarepake bagean urip rampung. Biasane udakara 50% pendaftar tampil langsung. Priksa manawa sampeyan entuk 50% liyane kanggo rawuh - mengko wae. Alat pengaruh kayata Indeks Keterlibatan Unisfair kanggo menehi peringkat pamirsa adhedhasar demografi, kegiyatan lan minat lan menehi informasi iki menyang tim sampeyan kanggo diterusake. Acara virtual duwe mupangat kanggo sampeyan bakal ngerti kabeh sing ditindakake para pamiarsa nalika ana ing lingkungan sampeyan. Nyedhiyakake kabeh informasi sing akeh iki menyang tim sales kanggo mesthekake yen bisa nerusake obrolan.

Sawetara pemain liyane ing pasar yaiku InXpo, ON24, Ekspos2, Papan Kapindho lan 6Connex. Aku durung siyap nyerah acara fisik - aku entuk akeh banget entuk jaringan karo pamiarsa liyane. Amarga biaya konferensi bisa diwiwiti $ 50 r, nanging konferensi virtual kudu dilakoni. Sampeyan bakal narik akeh wong sing duwe prospek banget nanging ngindhari biaya utawa kesulitan lelungan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.