VirBELA: Konferensi Virtual ing 3-Ukuran

Pusat Konferensi VirBELA 3d

Rapat jarak adoh dadi luwih pribadi kanthi platform sing diarani VirBELA. Beda karo aplikasi konferensi video kayata Facetime, Zoom, Messenger, Microsoft Teams, Google Meet, sing iki pancen beda.

VirBELA nyedhiyakake sampeyan ing lingkungan kampus 3-D kaya game sing sampeyan temoni kanthi mlaku-mlaku kanthi ngobrol, ngobrol kanthi cara sing padha yen sampeyan ana ing fisik lan ora ing donya virtual. Beda karo lingkungan game petualangan utawa Second Life, donya virtual sing disedhiyakake dening VirBELA kalebu profesional bisnis. Nawakake kampus perusahaan mewah kanthi kantor, ruang dewan, aula konferensi, aula, lan uga pusat pameran modern sing jembar sing dirancang kanthi ruang pameran dagang sing realistis.

Ruang kumpul 3-D iki wiwitane dibangun dening perusahaan real estate eXp Realty minangka cara kanggo ngamanake kaunggulan kompetitif tinimbang para saingan. Amarga perusahaan real estate liyane tetep diluncurake karo bangunan fisik sing larang kanggo nyedhiyakake staf lan agen papan kanggo kerja sama, eXp ngirit akeh dana kanthi ngilangi kebutuhan kanggo properti komersial, wektu lelungan, nglawan lalu lintas, lan akeh masalah bata & mortir liyane.

VirBELA minangka teknologi ngganggu realty kanggo industri sing akrab karo gangguan teknologi. Operasi tanpa bangunan nyata, eXp Realty tuwuh wiwit wiwitan dadi luwih saka 29,000 agen. Umume, staf, CEO, lan agen bisa kerja kanthi gampang saka omah.

Rugi sing bisa dibayar perusahaan real estate karo agen kasebut dibuwang dening biaya tetep lan variabel kanggo nindakake bisnis. Nguatake kabeh wong kanggo nindakake gaweyan ing lingkungan kampus perusahaan tanpa ninggalake omah ora mung nyuda biaya overhead kanggo nambah penghasilan agen, nggawe pelatihan lan kolaborasi tim luwih apik lan luwih cepet. Dheweke luwih cepet dilatih lan duwe akses cepet sing luwih nyata kanggo personel dhukungan.

Sanajan karo konferensi video, kerja tim adoh isih bisa diisolasi kanthi sosial. Lingkungan 3-D VirBELA mbantu nyingkirake isolasi sosial, nggawe dheweke rumangsa bebarengan ing ruangan sing padha, lan ora mbutuhake headset VR. Nggunakake panah ing keyboard sampeyan bisa mlaku-mlaku, ketemu wong, salaman, ngobrol, ngumbara ing kampus, lan uga rame nari.

Ing tengah-tengah penampilan gamis, tujuan sing paling praktis yaiku produktivitas liwat komunikasi sing luwih apik. Ruang konferensi, ruang dewan, ruang kelas, lan kantor kabeh duwe layar raksasa kanggo nuduhake konten layar, situs web, konferensi video, utawa aplikasi kolaborasi tim liyane. Apa sing sampeyan alami sawetara langkah supaya bisa nemoni adhep-adhepan.

Kanthi cara sing sampeyan lakoni ing kasunyatan, wong ing VirBELA bisa nggawe sesambungan liwat jinis tabrakan sosial sing bakal sampeyan lakoni ing kantor perusahaan utawa ngubengi pusat konvensi. Kayane sampeyan ngadeg ing jejere wong liya, kumpul ing grup. Minangka avatar kanthi swara spacial, sampeyan bisa lungguh ing meja konferensi kanggo ngrungokake wong ing sisih tengen ing kuping tengen, ing sisih kiwa ing kuping kiwa kanthi audio 3-D. Sampeyan noleh kanggo ndeleng-ndeleng ruangan, ngobrol karo siji-sijine, kaya ngono yen sampeyan kudu dagang ing miles flyer supaya bisa bebarengan.

Sawise pesen a Suite Team VirBELA kanggo bisnis, Douglas Karr minangka salah sawijining wong pisanan sing pengin ngenalake. Amarga Doug lan aku minangka pemasar digital ing Greenwood, kita nggunakake basa pamimpin sing padha, lan aku uga ngerti, menehi hasil karo manajemen proyek digital sing nglibatake klien jarak jauh lan tim sing nyebar kanthi geografis. Nuduhake layar lan kamera web pancen mesthi ana ing metode komunikasi, sanajan kadhang ora ngindhari kamera sing ora sopan. Nganggo utawa tanpa kamera, iki ngidini sampeyan simulasi anané sosial ing kamar sing padha bebarengan.

Yen sampeyan butuh video kanggo nambah tembung nganggo ekspresi rai, VirBELA nindakake. Sampeyan bisa ujar manawa akeh sing bisa ditindakake Zoom, uga VirBELA. Pengalaman mlebu kamar lan ngobrol karo wong liya ing ruangan kasebut minangka salah sawijining bagean paling umum saka pengalaman sosial VirBELA sing ora ana ing produk liyane. Bisa uga dadi kebetulan, nanging sawetara minggu aku ngerteni wong sing duwe Facebook ing jeneng avatar sing ngumbara ing kampus umum VirBELA, Zuckerberg ngumumake manawa jeneng aplikasi konferensi anyar yaiku ROOM Messenger.

Nalika VirBELA duwe kantor kanggo wong siji, papan sing luwih gedhe bisa nyengsemake. Saiki duwe Aula Ekspo Raksasa sing dibangun karo kios pameran dagang, area break-out pribadi, lan liya-liyane.

Cara paling apik kanggo ngerti apa VirBELA lan apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan yaiku coba for dhewe. Antarane basis pelanggan yaiku kabeh ukuran organisasi kalebu universitas paling dhuwur, Fortune 500, agensi iklan Mom & Pop, pusat layanan pelanggan jarak jauh, akeh perusahaan pelatihan (amarga uga duwe kelas), lan kantor kerja bareng / kerja bareng. Apa VirBELA utawa platform produk liyane sing durung dirilis, aku yakin manawa ruang virtual 3-D minangka arah sing ditindakake konferensi jarak jauh.

Program afiliasi VirBELA ngidini pamilik Team Suite nampa komisi babagan penjualan anyar lan nyedhiyakake kupon kanggo diskon wulan pertama. Yen sampeyan pengin priksa VirBELA, kenal dhewe lan kita bisa ketemu kanthi virtual ing kampus.

Miwiti VirBELA Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo VirBELA

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.