Ekonomi Dadi Viral

video virus

Aku dudu penggemar perusahaan sing mbebayani amarga nyoba dadi virus ... umume ora bisa ngrampungake formula lan risik banget. Nanging ora ateges sampeyan ora bisa ngetrapake video sing tuwuh kanthi gedhe. Siji statistik BESAR ing infographic iki saka Master in Marketing, Ekonomi Dadi Viral, misuwur… iklan.

Timbangan / maksud tuku mundhak 14.3% kanthi ndeleng pariwara kaping telu ing situs hosting video tingkat paling dhuwur.

Iki statistik sing apik banget lan statistik sing digunakake kanggo para pemasar. Youtube nawakake 4 macem-macem jinis iklan TrueView:

  • Iklan ing stream mainake kaya iklan gaya TV sadurunge utawa sajrone video liyane saka mitra Youtube. Pamirsa ndeleng 5 detik video sampeyan banjur bisa terus nonton utawa nglumpati.
  • Iklan ing-slate tampilake sadurunge video mitra Youtube sing 10 menit utawa luwih dawa. Pamirsa milih nonton salah siji saka telung iklan utawa ndeleng istirahat komersial biasa sajrone video kasebut.
  • Iklan telusuran katon ing ndhuwur utawa ing sisih tengen asil biasa ing kaca asil telusuran.
  • Iklan ing-tampilan ditampilake bebarengan karo video Youtube liyane, utawa ing situs web ing Google Display Network sing cocog karo target pamirsa.

Paling apik, kanthi pariwara Youtube sampeyan mbayar mung nalika pamirso milih nonton video sampeyan.

ekonomi-youtube-viral

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.