Anatomi Virus Virus

infographic marketing virus

Sasampunipun ningali strategi tikel kaping tikel kaping pirang-pirang strategi sing mati tinimbang sing urip, aku ora yakin yen aku percaya yen ana sawetara algoritma sing menang virus. Sejatine manawa sawetara agensi luwih apik tinimbang liyane ... nanging aku ora percaya manawa ana wong sing bisa menehi janji strategi virus ... kajaba dheweke entuk dhuwit lan hadiah sing BESAR kanggo ndhukung. Ngandika, ana sawetara sifat umum kanggo strategi virus.

Pungkasane konten virus kudu nuwuhake sawetara jinis reaksi emosional saka pamirsa sing target sing motivasi supaya bisa bareng karo jaringan sosial. Mangkene carane konten sampeyan bisa pindhah saka siji tampilan nganti jutaan!

GoingViral SingleGrain 030112final

liwat SingleGrain - Anatomi Virus Viral.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.