Kepiye Brand Sampeyan Bisa Sukses karo Pemasaran Vine

strategi video anggur

Kita nuduhake infographic ing munggah saka Vine lan entuk sing luar biasa studi kasus ing Vine Marketing saka Brian Gavin Diamonds, nanging kepiye sampeyan Strategi Pemasaran Vine?

Vine, platform sing nampilake video 6 detik sing diputer kanthi daur ulang, ngasilake luwih saka 40 yuta pangguna. Luwih saka 100 yuta wong ndeleng Vines saben wulan. Iki nggawe platform dadi subur kanggo strategi pemasaran sing cerdas kanggo nambah ekspos merek sampeyan. Amarga platform kasebut cukup anyar, lan formate unik, SurePayroll mikir manawa luwih migunani kanggo njelajah babagan cara nggunakake Vine iki kanggo mbantu bisnis sampeyan.

Miturut SurePayroll, strategi pemasaran Vine sampeyan kudu kalebu ngrencanakake luwih dhisik - mikir babagan pamirsa, visual lan swara, lan nggawe storyboard enem panel. Priksa manawa video Vine bakal nyedhiyakake tujuan, sawetara conto yaiku:

  • Gawe video Vine sing mbantu wong bisa ngatasi masalah.
  • Gawe video Vine sing nampilake artikel utawa ebook anyar.
  • Gawe video Vine sing nduduhake "Cara".
  • Gawe video Vine sing ngrayakake acara utawa preinan.
  • Gawe video Vine sing nuduhake kabar anyar.
  • Gawe video Vine sing nampilake penggemar sing paling apik.
  • Gawe video Vine sing nuduhake diskon, kupon utawa freebie.
  • Gawe video Vine sing matur suwun marang para pelanggan.
  • Gawe seri video Vine supaya pamirso bali.
  • Gawe video Vine kanthi pucuk menyang budaya perusahaan.

Lan mesthi nggabungake logo sampeyan, katrangan sing cerdas, link menyang situs web sampeyan, a hashtag sing diteliti kanthi apik, lan Call-To-Action!

Strategi Pemasaran Vine

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.