Napa Video Bisnis Sampeyan Ana ing Vimeo

vimeo pro

We tresna Vimeo Pro (iku tautan afiliasi) lan kita ngajak para klien supaya menehi video ing kana amarga sawetara sebab (saliyane Youtube). Nalika Youtube duwe telusuran video sing akeh, swara video sing diunggah pancen ora lucu. Meh ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki. Kanthi Vimeo, sampeyan bisa nemokake video sing ditemokake lan ditonton luwih asring - mung amarga ora ana swara rame.

Vimeo Pro nawakake rega tahunan sederhana $ 199 saben taun nganti 50Gb lan 250,000 sandiwara. Iki luwih murah tinimbang platform alternatif kanthi pitungan biaya lan bandwidth sing luwih transparan. Layanan hosting video liyane bisa uga regane $ 600 nganti ewonan dolar.

liyane Vimeo Fitur Pro

  • Integrasi Dropbox
  • Kompatibilitas Seluler, Tablet lan TV
  • Player Video Customisable
  • Kompatibilitas HTML5 Lengkap
  • Dhukungan Pamuter Video Pihak katelu
  • Puteran HD 1080p

Kajaba iku, yen sampeyan perusahaan sing pengin mbayar video sampeyan, Vimeo uga duwe Panjaluk Vimeo On Panjaluk. Vimeo On Demand distribusi langsung menyang penggemar karo kabeh pamuter video Vimeo, alat sing gampang digunakake, lan pamirsa sing semangat. Kreator kabeh jinis bisa nyebarke karya kanthi online, golek lan sambung karo pamirsa, lan entuk dhuwit luwih akeh kanthi pamisah bathi 90/10.

Vimeo On Demand menehi fleksibilitas lan kontrol sing padha karo para pencipta: kreator bisa nampilake gaweyane ing kaca sing apik lan bisa dikustomisasi; nyetel rega dhewe; lan adol karya saka situse, saka Vimeo, utawa saka kalorone. Kabeh kaca On Demand dibangun ing jaringan kreatif Vimeo ing saindenging jagad sing wis tekan luwih saka 90 yuta pamirso.

Gabung Vimeo Pro lan entuk hosting video bisnis kurang saka $ 17 saben wulan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.