Vimeo entuk Pangsa Pasar Video: Lalu Lintas Ngunggah 269%

Bubar, aku wis akeh riset babagan video kanggo para klien. Video dadi faktor gedhe ing pengalaman online; nyatane, ana kemungkinan gedhe yen situs sampeyan bakal dilewati dening persen pengunjung sing akeh kajaba sampeyan nyedhiyakake video. Ponsel cerdas anyar uga dioptimalake kanggo video lan pamirsa njerit.

Youtube wis dadi mesin telusuran nomer loro ing Internet. Nanging platform video liyane wis cukup, kanthi tingkatan tambah akeh ing taun lalu lintas. Nanging, adoh, Vimeo wis nggawe langkah gedhe tenan ... nyalip rong pesaing paling gedhe - Metacafe lan Dailymotion. Mangkene statistik paling anyar saka Saingan:

Wutah Vimeo

Video uga dadi faktor ing mesin telusuran. Google asring nyemprotake asil video paling anyar, uga gambar, ing kaca asil mesin telusuran biasa. Platform dadi luwih fleksibel… Tes Youtube pungkasan kaca kebangkrutan khusus lan interaksi pangguna!

Kejaba kapabilitas SEO, video pancen apik banget amarga ora bisa diterusake amarga rong sebab pemasaran:

  1. Kemampuan Video kanggo nerangake proses utawa interaksi sing kompleks banget. Napa coba jelasake liwat gambar lan teks yen sampeyan bisa nindakake video 30 detik sing menehi kesan tanpa cacat.
  2. Kemampuan video kanggo nyambung pribadi lan efektif karo pamirsa. Yen gambar regane sewu tembung, video regane jutaan.

Aku yakin manawa biaya Vimeo sing murah, kualitas apik lan penawaran sing mantep bakal saya cepet. Hosting bisnis yaiku $ 59 saben taun kanthi upload 5Gb diidini saben minggu. Situs iki ngidini puter maneh definisi tinggi kanthi apik Analytics lan kaca saluran sing dirancang kanthi apik. Bubar nggawe a DK New Media Saluran Video sing cukup landhep. Dheweke uga ngidini tautan ing pungkasan video lan mbusak logo nalika disematake.

Goliath terus dadi Youtube ... dadi yen sampeyan nyoba nggayuh luwih akeh wong, sampeyan kudu main ing kebone mburi omah. Aja ngetung liyane ing game! Ana akeh kesempatan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.