Kolaborasi lan Alat Integrasi Anyar Vimeo Nggawe Iki Minangka Standar kanggo Videografer

review vimeo

Salah sawijining perusahaan tetanggan ing bangunan studio yaiku sawetara sinematografer sing luar biasa, Sepur 918. Dheweke duwe spesialisasi nggawa peralatan ing endi wae ing saindenging jagad lan ngasilake video epik. Nanging ora mung kualitas karya sing diasilake. Dheweke nyatane nggunakake akeh wektu kanggo nyipta alur cerita, ngonversi dadi adegan, banjur ngrencanakake proyek kanthi tanpa cacat. Asil sing apik banget ... iki sawetara conto liwat Reel Perusahaan:

Aku ketemu karo salah sawijining pendiri lan ngomong babagan alat apa sing digunakake kanggo duwe mitra kolaborasi utawa klien maneh babagan kinerjane. Joshua negesake Vimeo bubar nggedhekake toolkit, nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake. Sing pertama yaiku kaca panelitian video sing ngidini para panaliti menehi tandha wektu kanthi cathetan lan ngobrol bolak-balik. Sing nomer loro yaiku integrasi langsung karo Adobe Premiere Pro sing ngidini upload langsung menyang Vimeo.

Kaca Review Video Vimeo

  • Review lan Cathetan Kolaborasi - Pengulas bisa ngeklik langsung ing pigura apa wae kanggo ninggalake cathetan kanthi kode wektu. Nalika ngeklik cathetan, sampeyan kanthi otomatis mlumpat menyang pigura sing bener.
  • Share karo Reviewer Unlimited - Aman ngirim link kaca review pribadi menyang sapa wae - sanajan ora ana ing Vimeo.
  • Lacak kemajuan sampeyan - Mbales kanthi nyata, utawa ganti cathetan dadi dhaptar tugas supaya nganyari video luwih gampang tinimbang sadurunge.

vimeo

Vimeo Panel kanggo Adobe Premiere Pro

The Vimeo Panel kanggo Adobe Premiere Pro ngidini teknisi produksi video kanggo nyederhanakake alur kerja nyunting kanthi nyedhiyakake sarana supaya gampang ngunggah video langsung saka piranti lunak. Vimeo Anggota PRO utawa Bisnis bisa nggawe kaca review saka panel gratis. Fitur kalebu:

  • Upload Video Langsung - Kirimake video langsung menyang Vimeo akun, pilih setelan privasi nalika ngunggah, ngimpor pratandha enkoding khusus sampeyan, lan liya-liyane.
  • Ngirit Wektu Produksi - Fokus ing gaweyan lan nyederhanakake alur kerja kanthi ngunggah video lan nggawe kaca review tanpa ninggalake Premiere Pro.

Download Panel Vimeo kanggo Adobe Premiere Pro

Pengungkapan: Martech minangka Afiliasi Adobe Resmi lan Vimeo gandhengane Kita nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, aku nyoba nuduhake info iki ing klompok pembuat film komersial ing Facebook, nanging kalebu video. Luwih elek, ora bakal muter nalika sampeyan ngeklik. Artikel kasebut ora bakal nyambung utawa ditampilake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.