Viewbix: Gawe Video Youtube Sampeyan dadi Interaktif

Viewbix nguatake perusahaan nggunakake video kanthi nyisipake aplikasi interaktif lan nuduhake pengalaman kasebut ing jejaring web, jaringan seluler lan sosial.

Perusahaan golek cara kanggo nggedhekake jangkauan liwat jaringan web, seluler lan sosial. Wingi dheweke nuduhake video sing ngarep-arep bisa ngasilake lalu lintas. Dina iki, dheweke nuduhake interaktif kanthi lengkap Viewbix sing ngidini para pelanggan bisa melu lan transaksi nalika nonton video kasebut.

Luwih saka 20% pamirso sing nonton video ing Viewbix klik tombol ajakan utawa tumindak paling ora siji aplikasi ing njero pamuter kasebut. Viewbix nglacak kabeh tumindak sing kedadeyan ing pamuter lan nglaporake asil kasebut supaya klien bisa ngoptimalake para pemain kanthi aplikasi sing paling apik.

Viewbix ndhukung Youtube, Facebook, Vimeo Pro lan video pihak katelu liyane lan duwe luwih saka rong rolas app lan saya akeh! Nalika kita terus berkembang lan entuk daya tarik, evolusi alam minangka munculna pasar video Viewbix lan sistem eko ​​kanggo SMB lan perusahaan sing nyedhiyakake utilitas web kanggo dheweke.

Viewbix fitur

  • Semat tautan menyang video sing tetep taktik nalika nuduhake ing Facebook lan situs liyane.
  • Nglumpukake alamat email liwat video amarga integrasi karo panyedhiya layanan pemasaran email.
  • Analisis video lengkap
  • Pamuter sing bisa dikustomisasi kanthi macem-macem opsi panggilan
  • Piranti integrasi lan fungsi aplikasi media sosial
  • Viewbix bisa digunakake karo piranti seluler.

Viewbix adhedhasar model freemium. Saiki nawakake produk dhasar kalebu 2 pemain gratis uga rencana Pro wiwit $ 19.95 kanggo pemain merek, aplikasi premium, lan analitik rinci.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.