vidREACH: Platform Email Video Reimagining Prospecting

Prospek Penjualan

Generasi utama minangka tanggung jawab utama kanggo tim pemasaran. Dheweke fokus kanggo nemokake, melu lan ngonversi target pamirsa dadi prospek sing bisa dadi pelanggan. Penting banget kanggo bisnis nggawe strategi pemasaran sing ngasilake generasi timbal.

Yen dipikirake, para profesional pemasaran mesthi ngupayakake cara anyar supaya bisa misuwur, luwih-luwih ing jagad sing asring banget. Umume para pemasar B2B nguripake email, ndeleng minangka saluran distribusi sing paling efektif kanggo generasi panjaluk. Amarga popularitas, email angel banget kanggo nembus lan entuk perhatian. Nanging, sampeyan ora bisa nglirwakake email. Miturut Grup Radicati, ana luwih saka 6.69 milyar akun email. Proyek Statista ing nomer pangguna email aktif bakal tekan 4.4 milyar ing taun 2023.

Peran Video 

Perusahaan butuh cara anyar kanggo nggayuh prospek ing njaba jangkauan email tradisional. Saben prospek unik, mula komunikasi sampeyan karo dheweke kudu disesuaikan.

Video minangka cara sing apik kanggo tim sales lan marketing kanggo nggawe pribadi jangkauan. Dadi komponen pemasaran sing penting. Pitu saka 10 pembeli B2B nonton video nalika proses tuku. Ora nganti lali, meh 80 persen saka konsumen luwih seneng nonton video tinimbang maca babagan produk.

Jangkauan pemasaran sampeyan bisa ditonjolake kanthi ngirim prospek video khusus sing negesake proposisi nilai kanthi kreatif lan narik kawigaten. Panggunaan video mbantu nggawe kapercayan lan ngajari prospek. Iki nuwuhake sesambungan siji-sijine karo prospek nalika nambah kesadaran merek sampeyan.

Ngenalke vidREACH 

vidREACH minangka platform keterlibatan email lan penjualan video sing ngidini pelanggan bisa nggayuh prospek liwat kombinasi olahpesen video, email lan SMS. Platform kasebut nawakake video lan email sing dipersonalisasi lan otomatis supaya saben interaksi pribadi lan diwenehake kanggo saben prospek. 

menjangkau vidreach

Ana papat komponen utama ing platform vidREACH - video, alur kerja, integrasi lan analitik.

  1. Video - Video minangka cara kanggo nggayuh pamirsa ing papan sing ana. Liwat platform vidREACH, sampeyan bisa ngrekam video dhewe, ngrekam layar, utawa nggunakake layanan sing dikelola supaya direkam video kanggo sampeyan. vidREACH ngidini sampeyan ngirim video sing duwe pengaruh.
  2. Workflow - Alur kerja ngidini tim sampeyan ngirim pesen sing bener ing wektu sing pas. Liwat fitur iki, sampeyan bisa nggawe pribadi lan ngotomatisasi generasi timbal, interaksi sales, komunikasi sukses pelanggan lan proses pembinaan karyawan. Kontak sampeyan kanthi otomatis pindhah liwat alur kerja sing dijadwalake adhedhasar cara komunikasi karo penjangkau sampeyan. Iki nggawe tindak lanjut sing konsisten lan tepat wektu. 
  3. integrasi - Tombol utama kanggo video sampeyan supaya bisa nggarap alat lan platform liyane sing digunakake, khusus kanggo menjangkau. vidREACH rapi gabung karo Outlook lan Gmail, uga karo platform populer kayata Salesforce, Facebook, Microsoft lan LinkedIn. 
  4. Analytics - Ngerti kepiye kinerja video outreach email sampeyan penting. vidREACH ngluwihi klik link lan nyedhiyakake analytics canggih. Sampeyan bisa ngukur kampanye video lan kinerja alur kerja lan ndeleng nglaporake khusus ing wektu nyata. Liwat analytics kasebut, sampeyan bisa ngarahake proses jangkauan lan keterlibatan penjualan adhedhasar apa sing aktif lan apa sing ora. 

Ing ngisor iki sawetara fitur utama sing nawakake tim dodolan lan pemasaran kanggo mbantu nglancarake proses email video: 

  • Cithakan email - Sampeyan bisa nggawe template email bermerek kanthi olahpesen sing wis disetujoni supaya repetisi bisa dikirim menyang prospek kanthi klik tombol.
  • Jupuk layar - Saka platform vidREACH, sampeyan bisa ngrekam layar lan ngirim demo khusus menyang prospek.
  • Bener wektu nyata - Pangguna nampa kabar nyata yen ana wong sing kontak karo email utawa video sing dikirim. Iki mbantu sampeyan supaya tetep bisa ngatasi respons lan ora ketinggalan karo prospek. 
  • Teleprompter - Skrip bisa migunani nalika ngrekam video. vidREACH nawakake teleprompter ing aplikasi supaya sampeyan ora prelu ngapalake skrip utawa supaya sampeyan tetep lacak karo sing pengin sampeyan ucapake. 

Asil video

Profesional penjualan lan pemasaran ing macem-macem industri bisa njupuk kauntungan saka vidREACH. Tombol vertikal utama sing wis sukses yaiku keramahan, real estate, pemasaran, lan hiburan. Panggunaan video bisa nambah tarif klik lan klik kanthi eksponensial.

pangguna vidREACH wis ndeleng a Tambah 232 persen tarif mbukak email nalika nggunakake video kanggo generasi timbal lan a Tambah 93.7 persen janjian kanthi prospek minangka asil saka generasi timbal metu. Pelanggan vidREACH nggawe 433,000 video, ngirim 215,000 email lan ndeleng tingkat puteran video 82 persen. 

Yen sampeyan pengin tampil ing kothak mlebu lan ndeleng klik link klik email lan petunjuk sing nduweni kualifikasi, coba gunakake a platform email video ing proses menjangkau sampeyan. 

Babagan vidREACH

vidREACH minangka platform video email lan keterlibatan dodolan sing dipersonalisasi sing ngewangi para bisnis ngupayakake para pamirsa, nggawa luwih akeh pituduh lan nggawe luwih akeh transaksi. Kanthi tujuan kanggo mbantu kabeh tim nggayuh potensine, vidREACH nyedhiyakake strategi generasi timbal skala lengkap kanggo para pelanggan sing pengin nggayuh luwih saka cara tradisional.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.