Ing Video Iki: Nggabungake Video menyang Aplikasi Apa wae

Salah sawijining perusahaan sing apik tenan yaiku Cantaloupe. Dheweke duwe produk luar biasa sing diarani Lampu latar sing bakal dadi host video kita karo. Sistem kasebut nyedhiyakake kualitas luar biasa kanggo hosting video online, menehi kepemilikan liwat video kasebut, lan duwe komponen penautan sing apik banget sing ngidini sampeyan menehi tautan langsung ing timeline video sampeyan. Gabungan karo sawetara video sing apik Analytics, paket sing kuat!

Wong-wong gedhe ing Cantaloupe saiki wis diluncurake Video Ing kene (klik yen ora bisa ndeleng video kasebut):

Video Ing kene minangka sistem video online sing bisa sampeyan lebokake ing aplikasi web kanthi karya pangembangan sing sithik, ora ana API, lan ora ana investasi IT. Pangguna sampeyan bisa nuduhake lan ngeklik kanggo ngunggah, ngatur, lan masang video ing antarmuka pangguna. Kaya menehi klien platform video online dhewe ing aplikasi sampeyan.

VideoHere uga bisa dikonfigurasi supaya bisa digunakake langsung karo akun Backlight - sistem sing gampang banget. Aku wis ngonfigurasi kanggo digunakake karo blogku lan mbutuhake klik tombol kanggo ngunggah lan masang video ing blogku saiki…. ora maneh nyalin lan nempel kode clunky! Yen sampeyan duwe sistem manajemen konten, aku saranake sampeyan ndeleng VideoHere minangka alternatif kanggo nindakake pangembangan sampeyan dhewe.

Mangkene gambar layar sing mbukak ing blogku (mesthine aku wis nulis plugin kanggo ditambahake!):
videohere

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.