Video: Ngerti Twitter

Aku nulis babagan Twitter sawetara wektu maneh, nanging video iki menehi perspektif sing apik. Tututi kula ing http://www.twitter.com/douglaskarr.

4 Komentar

  1. 1

    Video ora kasedhiya maneh. 🙁

    Oalah babagan topik microblogging: Aku wis nyoba sawetara layanan kaya Twitter lan tumblr, aku ora seneng banget. Mungkin mung aku, aku cukup angel golek artikel ing blogku luwih akeh babagan nerbitake sawetara jam utawa liwat microblog.

    • 2

      Hai Dan!

      Kayane saiki wis bali, ora yakin apa sing kedadeyan.

      Blogging mikro iku pertunjukan sing angel, utamane kanggo bocah kaya aku sing golek tenaga. 🙂 Aku ora duwe wektu kanggo nulis perkara sedina muput. Aku nganggep luwih saka 'ticker warta'. Aku ndeleng akeh info hebat nalika ndeleng twhirl sedina.

      Aku ora duwe wektu kanggo ngobrol ing kana - nanging akeh materi sing apik. LAN mbantu aku mikir ide kanggo kiriman sing bakal teka.

      Thanks kanggo mandheg!
      Doug

  2. 3

    Aku nemokake blog sampeyan liwat komentar sing sampeyan tinggalake ing Buzz Marketing. Aku seneng video Kerajinan Umum - padha ngrusak teknologi anyar minangka cara sing gampang dingerteni lan mbantu aku nerangake karo kanca lan kanca sekerja. Matur nuwun kanggo ngirim siji iki babagan twitter - Aku twitter nanging saiki aku ngerti Napa aku twitter!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.