Video: Twitter ing Real Life

twitter ing urip nyata

Iki bisa dadi conto paling gedhe babagan kegilaan Twitter. Aku mikir aku ngetutake 5,000 wong amarga siji saka 1,000 tweets migunani. Tonton video kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dakdeleng.

Sanajan kabeh kegilaan, aku isih seneng Twitter! Mesthi wae aku nemokake video iki!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.