Terjemahan lan Transkripsi kanggo Ningkatake Kinerja Pemasaran Video

Terjemahan Basa Video

Nggoleki perusahaan terjemahan sing berkualitas bisa uga dudu perkara pertama sing sampeyan pikirake nalika nemtokake dalan sing paling apik kanggo nambah kampanye pemasaran video, nanging mesthine kudu. Layanan transkripsi video bisa mbantu sampeyan nambah interaksi lan nonton karo video. Penting, kanggo elinga yen sampeyan butuh terjemahan sing akurat lan sampeyan uga kudu mriksa kabeh karya kanggo mesthekake minangka terjemahan kualitas.

Terjemahan video kanthi kualitas dhuwur bisa mbantu nambah visibilitas kampanye pemasaran video kanthi mbantu sampeyan menehi peringkat video sing wis diterjemah kanthi luwih dhuwur ing kaca asil mesin telusuran, ora mung ing Google nanging uga ing telusuran Youtube internal. Nyatane, layanan terjemahan kualitas bisa mbantu nambah ora mung kampanye pemasaran video, nanging uga kehadiran internasional ing kabeh aspek pemasaran online. 

Youtube minangka situs web paling populer nomer loro ing internet, sing mung ketinggalan Google. Popularitas lan fungsi Youtube saya tambah amarga asil langsung saka pandemi Covid-19. Miturut Mikir Kanthi Google, masarakat ngupayakake Youtube kanthi nambah jumlah kanggo kabeh jinis informasi sing durung nate dipikirake sadurunge. Antarane jinis video sing paling populer sing saiki saya nonton yaiku resep, video DIY (utawa Do It Yourself), cara nyuda stres, sinau video fitness online lan omah. 

Konsep pemasaran video kasebut bisa dadi apik kanggo pasar influencer video, nanging yen digabung karo informasi tambahan lan kekuwatan lan efektivitas kampanye pemasaran video Youtube sing sukses, iki uga bisa mbantu nambah asil kampanye pemasaran video. 

Kampanye pemasaran video Youtube wis suwe dadi salah sawijining faktor sing nyebabake wong sing golek online nemtokake apa sing bakal dituku utawa ora bakal dituku online. Kasedhiya dhaptar statistik pemasaran video sing lengkap ing Blog Hubspot mbukak tren sing akeh lan nguntungake kanggo pemasaran video, kalebu:

80% pemasar nggunakake aset visual ing pemasaran media sosial. Video (63%), uga wis ngungkuli panggunaan blogging (60%) minangka aset pemasaran media sosial.

Hubspot

Konten Video Luwih Luwih Enak

Napa Tarjamahan Video lan Transkripsi Bisa Dianggo

Amarga alat lan program editing video modern modern, bisa nggayuh kode hard subtitle dadi video lan ora lali. Sanajan iki minangka solusi sederhana kanggo nyunting video, ora kalebu solusi paling apik kanggo kampanye pemasaran video. Nopo nopo 

Sepertiga kegiatan online digunakake kanggo nonton video lan 85% video Facebook ditonton tanpa swara sanajan wong ing piranti seluler asring nonton luwih akeh video tanpa swara. 

Wordstream

File kanthi subtitle lan caption tertutup ora bakal entuk tampilan lan interaksi. Video kanthi transkripsi katrangan tertutup utawa file srt ditampilake duwe tambah akeh views, nuduhake, seneng lan komentar. 

iki srt file saka transkripsi video diindeks dening mesin telusuran. Iki nambah jumlah tembung kunci sing video sampeyan bakal pangkat kanthi apik, luwih-luwih yen sampeyan duwe akeh video ing kampanye pemasaran video. Iki uga nambah kemungkinan video bakal ditampilake ing kaca ngarep kaca asil mesin telusuran lan video sing disaranake ing Youtube. 

Layanan terjemahan video mbantu sampeyan nambah jumlah tembung kunci sing rangking video sampeyan ing pirang-pirang basa kaya sing sampeyan pengin nggunakake. Saiki, pamirsa sing luwih jembar lan luwih jembar bakal bisa ngrasakake video kasebut, ora mung ing basa asale, uga sekaligus nambah jumlah tembung kunci sing bakal ditingkatake video kasebut, nambah visibilitas lan interaktivitas video sampeyan kampanye pemasaran.

Rev Video Transkripsi lan Terjemahan

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Pdt.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.