Video: iPhone Paling Jangkung Nanging

iphone paling dhuwur

Dina Jumuah lan wektu kanggo sawetara pengaruh! Aku seneng banget karo spoof lan tresno sing apik nalika disasarake karo perusahaan kaya Apple (sing kalebu fanboy total). Kesempurnaan merek menehi kesempatan kanggo moyoki… lan video iki saka Sindiran paku iku! Sanajan ide gitar cukup keren 🙂

Ing cathetan, iOS6 ora ana lan kita wis ndeleng sawetara fitur sing apik banget. Aku uga wis ndeleng sawetara bug. Salah sawijining conto yaiku nalika aku telpon ing wayah esuk iki lan wekerku mati ... ora yakin apa iki bisa digunakake ing versi pungkasan nanging rada ngganggu.

Sawetara app ngalami kesulitan kanggo sawetara bug. Aku mikir manawa Apple lan pangembang perangkat lunak tanggung jawab ing kana. Apple tetep tali ketat ing proses aplikasi kasebut kanggo njamin kualitas. Minangka sawetara pengorbanan ing kebebasan sing digunakake dening para pangguna Apple kanggo stabilitas. Kayane ora nate nyoba aplikasi sing wis ana kanggo mesthekake yen fungsine wis rampung.

Lan pangembang Aplikasi duwe kesempatan kanggo ndownload iOS6 lan nyoba aplikasi sadurunge rilis, dadi isin kanggo sawetara fitur sing ora bisa digunakake. Aku ora nate weruh masalah gedhe ... mung masalah navigasi lan postback.

PS: Matur nuwun kanggo Ben McCann ing Konsultan Catalist kanggo nuduhake nemokake iki!

2 Komentar

  1. 1

    lucu ... nanging kanggo "fanboy" ing kana. Kasunyatan manawa sampeyan dadi fanboy nuduhake kekurangan pangerten babagan teknologi, pemasaran, lan hipnosis. apel nglampahi akeh penghasilan ing pariwara sing target klompok sing dipercaya sing pengin dilebokake babagan teknologi, nanging duwe kemampuan teknis sing winates, gampang menehi saran lan seneng ngimpi. Ora salah yen ngalamun, nanging nggunakake hipnosis ing iklan, apel ngasilake pesen-pesen sing didhelikake sing nyenengake para penggemar teknologi, ngubungake karo konsep ngimpi / beda lan pungkasane nggandhengake karo simbol apel. Mesthi wae masarakat bakal ujar iki ora kedadeyan, nanging gampang ditindakake nalika ana kedadeyan sing ana ing sangisore kesadharan. Kajaba iku, desain apel yaiku iklan supaya pangguna mikir yen entuk kemajuan paling maju kanthi teknologi sanajan kasunyatane asring basi, hardware lawas sing didol luwih murah, lan adol rega luwih larang. Imac minangka conto sing sampurna. Apple minangka "inovator" kudune regane $ 2000 mung menehi hardware paling anyar kanggo imac? Salah, sanajan PC duwe inti i7 sajrone meh 2 taun, apel isih ngirim CPU core2duo sing ora apik kanggo pelanggan sing ora curiga.

    Mula, kudune dakkandhakake manawa dheweke ora cerdas teknis kaya sing diyakini. Lan pancen bau, amarga pelanggan mac duwe akeh wong sing percaya manawa nyunting video kasebut paling apik. Nanging bakal 40 utawa 50% maneh kanggo nggawe apa wae ing imac $ 2000 tinimbang ing Windows $ pc sing mbukak windows. Mesthi wae wong bakal ujar, "windoze, omg, windows film maker", nanging sawise sampeyan ngirit $ 700 ing pc, tuku program editing video $ 1300 nganti $ 80 ora bakal dipikirake. UTAWA entuk siji gratis ing web. Nanging umume penggemar yaiku fanboy amarga ana pidato mbeling sing diwenehake Jobs sajrone rapat-rapat intine. Ora ujar paling ora ana sawetara barang lan ide lan kasuksesan, nanging saben wong sing dakwaca ndhelikake, nambah lan liya-liyane. Iku rumus mesthi padha. Pakaryan nganggo jins, ngeling-eling wong akeh, Utawa iklan entuk-mac kanthi macan dadi PC lan wong sing lancip dadi mac, nyenengake pc lsp. Pakaryan duwe atusan video ing ngendi dheweke uga ngapusi. Ing salah sawijining jaman lawas, dheweke ngakoni manawa kabeh babagan pemasaran, lan ujar manawa dheweke adaptasi cara sneaker Nike kanggo adol macs. Aja ngobrol babagan mips utawa megahertz, mung mbahas babagan mbesuk, lan wong-wong sing wis ngrampungake prekara hebat, kayata Einstein, lsp. Kanggo Nike, dheweke mung nggunakake Michael Jordon lan shazam, adol kaping papat. Kanggoku, apel lan mesthi licik, utamane kanggo komputer desktop.

    • 2

      Hipnosis? Tenanan Apa ora bertentangan karo premis sampeyan sing ora cerdas ing teknologi?

      Lan aku ora bisa nemokake katrangan sing dipercaya kanggo reaksi sing padha lan ngelawan sampeyan. Pancen bukti yen sampeyan ora seneng karo Apple lan ora nggunakake produk. Aku sejatine nggunakake Microsoft lan Apple. Nyatane aku isih duwe PC sing apik banget ing omah. Nanging Macku luwih cepet, luwih dipercaya, lan ayu. Lan kanca-kanca sing wis tuku PC $ 700 sing sampeyan jelasake, dheweke uga wis nempuh 3 barang plastik sing padha nalika aku duwe Mac Book Pro.

      Oh .. lan iOS7 apik tenan! 🙂 Seneng-seneng golek tombol Start ... apa durung bali?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.