Video: #Socialnomics 2014

sosialisme

#Socialnomics 2014 dening Erik Qualman minangka versi kaping lima saka seri video sing paling ditonton ing Media Sosial. Video taun iki nuduhake massa kritis antarane sosial, seluler lan jeblugan panggunaan milenial.

Kita ora duwe pilihan apa media sosial. Sing dipilih yaiku kepiye carane bisa ditindakake. Erik Qualman

Salah sawijining faktor utama yaiku 20% istilah sing diketik menyang bilah telusuran durung nate digoleki sadurunge - ndhukung kabutuhan program pemasaran konten sing kuat ing endi kombinasi artikel, gambar, video, keterlibatan sosial lan media liyane diprodhuksi lan dituduhake. Pemasar kudu ana ing pamirsa - lan mbutuhake ukuran lan macem-macem.

Erik Qualman minangka panganggit sing paling laris ing # 1 pamicara utama babagan kepemimpinan digital. Video kasebut diproduksi dening Equalman Studios. Data sumber kanggo statistik ing video kasedhiya ing buku Socialnomics.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.