Video: Social mungsuh Search Smackdown

telusuran vs sosial

Aku Iklan MDG nyoba nggawe sawetara wong mbuwang gasket nalika maca judhul video infografis iki, Social vs Search Smackdown: Peperangan Titans Marketing Internet. Nanging, ala, dheweke bakal sadar sawise pungkasan video kasebut.

Nalika miwiti agensi, industri kasebut akeh agensi khusus. Nyatane, saran pertama sing dakkirim saka pemilik agensi yaiku spesialis. Iki minangka oposisi langsung saka sebab sing tepat kenapa aku miwiti DK New Media - amarga kabeh wong gelut babagan anggaran masing-masing lan ora ana sing nggoleki klien. CMO tartamtu ngirim panggilan saka vendor Email, vendor SEO, vendor Media Sosial… ora kalebu vendor pemasaran tradisional. Lan kabeh nggawa statistik ing tabel kanggo ndhukung kenapa sampeyan kudu luwih mbayar.

Strategi pemasaran digital sing paling sukses ora mungsuh, dekne kabeh kudu kerja bareng. Penerima email bali lan melu sosial, media sosial ngasilake obrolan kanthi online sing ngasilake kutipan lan backlink, sing banjur nambah peringkat sampeyan. Banjur rangking sampeyan ing tembung kunci sing relevan ditemokake ing ngarepe wong sing lagi nggoleki lan siyap tuku. Pitakonane dudu sing kudu sampeyan gunakake, nanging kepiye cara mriksa lan nggunakake saben.

Sampeyan meh entuk MDG! Pakaryan sing apik.

One comment

  1. 1

    Minangka SEO / SEM semu kanggo perusahaan butik wiwitan, aku pengin nggunakake kalorone. Sosial lan Panelusuran kalebu, mula aku setuju yen dheweke kudu bebarengan nggawe strategi pemasaran telusuran sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.